Είναι ένας από τους πιο ωραίους, ταλαντούχους αλλά και με πλούσιο παρελθόν ηθοποιός, αφού για ένα μεγάλο διάστημα έδινε μάχη με τις ουσίες και τελικά κατάφερε εδώ και οχτώ χρόνια να μείνει καθαρός.

Ο λόγος για τον Colin Farrell, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως είχε μεγάλο πρόβλημα με τις γυναίκες, αμέσως μετά την αποτοξίνωση, διότι για δεκαπέντε χρόνια δεν είχε φλερτάρει ποτέ νηφάλιος.

Αναφέρθηκε και στην πρώτη του ερωτική επαφή μετά την αλλαγή στη ζωή του: «Έκανα έρωτα με γυναίκα περίπου δυόμιση χρόνια αφού κατάφερα να μείνω καθαρός και ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές στη ζωή μου…Ήταν απόγευμα, τα παράθυρα και οι κουρτίνες ήταν ανοιχτά. Ήταν υπέροχα και ήταν πολύ ευγενική. Αλλά εγώ ήμουνα τρομοκρατημένος γιατί είχα συνηθίσει να είμαι μεθυσμένος σε σκοτεινά δωμάτια, σε κλάμπ σε τουαλέτες και όπου να’ ναι».

Ο Colin Farrell

colin

Ο Colin θεωρείται πολύ γυναικάς και στο παρελθόν είχε σύντομα ειδύλλια με την Britney Spears και την Lindsay Lohan, αλλά έχει περάσει και πολλές βραδιές στο Playboy Mansion μαζί με τον Hugh Hefner.

Φυσικά μίλησε και για το sex tape που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, με τον ίδιο σε πολύ προσωπικές στιγμές με το μοντέλο του Playboy, Nicole Narain. Ο ίδιος φυσικά είχε αρνηθεί την προσφορά των 5 εκταομμυρίων δολαρίων, που του είχαν κάνει για να κυκλοφορήσει το video νόμιμα σε DVD κι έτσι κυκλοφόρησε παράνομα. Όταν ρωτήθηκε για το τι πιστεύει για τον γάμο, έδωσε μία σαφέστατη απάντηση: «Για μένα δεν ξέρω αν γίνεται. Αλλά σίγουρα πιστεύω στην μονογαμία. Απλά δεν πιστεύω πως είναι για όλους».