Αντίστροφα μετράνε τις ημέρες για τη γέννηση του γιου τους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η σύντροφος του Κατερίνα Κόκλα, η οποία μπαίνει στον μήνα της.

Ο παρουσιαστής και η σύντροφος του “αποφάσισαν για γραφειοκρατικούς λόγους που αφορούν την αναγνώριση του παιδιού, να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης. Δεν ήθελαν να κάνουν πολιτικό γάμο, αλλά θα προχωρήσουν σε θρησκευτικό μετά τη γέννηση του γιου τους” επισημαίνει πηγή στο ΟΚ!

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου ο φακός του περιοδικού ΟΚ! απαθανάτισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστείων. Εκεί συναντήθηκαν με τον φίλο τους, PR manager Στέλιο Κωνσταντινίδη. ” Η Κατερίνα τους άφησε μετά από λίγο και επισκέφθηκε κατάστημα παιδικών ενδυμάτων από όπου και ψώνισε” περιγράφει στο περιοδικό υπάλληλος του εμπορικού κέντρου και συνεχίζει: ” Αργότερα ο Γρηγόρης μόλις τελείωσε τον καφέ του έφυγε χωρίς την Κατερίνα, η οποία στη συνέχεια επισκέφθηκε κατάστημα με αρώματα και καλλυντικά και έμεινε σχεδόν μία ώρα”.

Δείτε φωτογραφίες του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα να κάνουν βόλτες σε γνωστό εμπορικό κέντρο

[doptg id=”744″]