Η Δέσποινα Βανδή και η Γωγώ Μαστροκώστα είναι αχώριστες τα τελευταία δύο χρόνια, ειδικά από τότε που η δημοφιλής τραγουδίστρια μετακόμισε στην καινούρια γειτονιά της στη Βούλα. Έτσι το πρωί της περασμένης Κυριακής οι δύο κολλητές αποφάσισαν να φέρουν… το καλοκαίρι λίγο πιο γρήγορα και… πήγαν παραλία!

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση –και look!- και μαζί με την καλύτερη παρέα, τα παιδιά τους, την 9χρονη Μελίνα, τον 6χρονο Γιώργο και τη 5,5 ετών Βικτωρία, οι δύο… ζωντανές κούκλες απέφυγαν την πολυκοσμία και βρέθηκαν σε beach bar της Βάρκιζας να απολαμβάνουν όλο μαζί τον ήλιο και τη θάλασσα. Όπως μαρτυρά και ο φωτογραφικός φακός του YOU, οι δυο τους είπαν τα νέα τους και έκαναν το… κους κους τους πίνοντας τον καφέ τους ενώ τα παιδιά τους χάρηκαν και με το παραπάνω τα παιχνίδια στην άμμο και στο νερό.

“Τα πρόσεχαν, ήταν πολύ στοργικές και περιποιητικές μαζί τους και δεν σταμάτησαν να γελάνε και να παίζουν όλοι μαζί. Η Δέσποινα, μάλιστα, κυνηγούσε διαρκώς τον Γιώργο για να φάει, ενώ η Μελίνα ήταν πιο ανεξάρτητη” αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο περιοδικό συμπληρώνοντας: “Η Γωγώ αψήφησε την κρύα θερμοκρασία της θάλασσας και βούτηξε μαζί με τη Βικτώρια, ενώ η Δέσποινα προτίμησε την ηλιοθεραπεία”.

Δείτε φωτογραφίες

vandi1

vandi2

vandi3

vandi4