Ήλιος, θάλασσα και καλή παρέα είναι τα κύρια συστατικά που προσφέρουν χαλάρωση, έπειτα όχι μόνο από μια κουραστική εβδομάδα, αλλά και από ένα εξίσου πιεσμένο επαγγελματικό διάστημα. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου απόλαυσε την ηλιοθεραπεία, την ξεκούραση, τις συζητήσεις και τα γέλια με τις φίλες της, αλλά και τα παιχνίδια με τα παιδιά της.

Όπως είναι φυσικό, η Δέσποινα Βανδή, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι μαγιό και μια τζιν φούστα, συγκέντρωσε πολλά βλέμματα επάνω της, στην άψογη και γυμνασμένη σιλουέτα της, την οποία διατηρεί, όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί, με σωστή διατροφή και γυμναστική.

Η μέρα κύλησε με πολύ παιχνίδι των παιδιών εντός και εκτός της θάλασσας, ενώ η 10χρονη Μελίνα με το δικό της iPad απαθανάτιζε σε ξέγνοιαστες στιγμές, τόσο τον αδερφό της, Γιώργο, όσο και τις φίλες της.

Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της Δέσποινας Βανδή, σύμφωνα με το περιοδικό HELLO! έχει ήδη προγραμματίσει live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, τον οποίο αγαπά ιδιαίτερα.

Δείτε φωτογραφίες

vandi1

vandi2

vandi3

vandi4