Aφού πανηγύρισε όπως έπρεπε την πρωτιά της στο «The Voice» μαζί με τη Μαρία-Έλενα Κυριάκου, η Δέσποινα Βανδή άφησε το τρόπαιο της νίκης στο σπίτι και αφιέρωσε όλο τον ελεύθερο χρόνο της –ακόμα μία φορά- στα δυο της παιδιά. Ο φωτογραφικός φακός τού ΥOU «τσάκωσε» τη δημοφιλή τραγουδίστρια σε παραλία των νοτίων προαστίων να κάνει μπάνιο και να χαίρεται και εκείνη σαν μικρό παιδί μαζί με τη 10χρονη κόρη της Μελίνα και το 6,5 ετών γιο της Γιώργο.

Απαλλαγμένη από το άγχος του coach που τους τελευταίους μήνες της είχε στερήσει ακόμα και τον ύπνο της -όπως παραδέχτηκε η ίδια- απόλαυσε στιγμές ξενοιασιάς με τα βλαστάρια της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν αποχωρίζεται λεπτό τους «θησαυρούς» της παρά μόνο αν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ και τότε μειώνει τον προσωπικό της χρόνο και τους δίνεται ολοκληρωτικά.

Χαρούμενη και ευδιάθετη, η παρέα έφτασε στην παραλία στις 2 το μεσημέρι, αφήνοντας τον μπαμπά Ντέμη Νικολαΐδη στο σπίτι, και δεν έβλεπαν την ώρα να απολαύσουν μερικές χαλαρές ώρες όλοι μαζί δίπλα στη θάλασσα.

Για άλλη μία φορά όσοι βρέθηκαν κοντά της εντυπωσιάστηκαν από το γυμνασμένο σώμα της, που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει αυτό μιας 20άρας.

 Δείτε φωτογραφίες

vandi1

vandi2

vandi3