Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και ο οικονομολόγος επισφράγισαν τον έρωτά τους στο Δημαρχείο του Μανχάταν την πρώτη μέρα του Αυγούστου, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα φίλους και συγγενείς.

Καλό μήνα. Τη σημερινή ημέρα θα την θυμάμαι για πάντα” , έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, αφιερώνοντας και λίγο αργότερα το τραγούδι του Γιάννη Πάριου “Σήμερα γάμος γίνεται”.

Η Εύα και ο Παναγιώτης γνωρίστηκαν πριν τρία χρόνια μέσω κοινών φίλων και από τότε είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι διατηρεί χαμηλούς τόνους και αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις. Αντιθέτως προτιμά ήσυχα στέκια στην Αθήνα με φίλους, ενώ και οι δύο λατρεύουν τα ταξίδια.

Την ημέρα του γάμου της η Εύα Αντωνοπούλου έλαμπε μέσα από το νυφικό του Konstantinos Melis by Laskos, λαμβάνοντας κολακευτικά σχόλια όχι μόνο από τον καλό της, αλλά και από τους ελάχιστους προσκεκλημένους.

Το ρόλο του κουμπάρου ανέλαβε ο παιδικός φίλος του γαμπρού, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μένει μόνιμα στο Σικάγο.

Αυτές τις μέρες η Εύα και ο Παναγιώτης συνεχίζουν το γαμήλιο ταξίδι τους στη Βοστόνη, όπου συνάντησαν τους παλιούς συμμαθητές του γαμπρού από το πανεπιστήμιο όπου σπούδασε.

Δείτε το άλμπουμ του γάμου τους στη Νέα Υόρκη

[doptg id=”305″]