Η 66χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια Jane Birkin σε συνέντευξή της, μίλησε για την ”άσπονδη” φίλη της Brigitte Bardot, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η θρυλική σταρ.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια -που έπαιξε με την Bardot στην τολμηρή ταινία «Don Juan» του 1973 – αναφέρει πως η Γαλλίδα ηθοποιός επικοινωνεί μαζί της, καθώς δίνει χρήματα για τις φιλοζωικές της δραστηριότητες. «Ζει μια μοναχική ζωή, είναι θλιμμένη και έχει αμφίβολη προσωπική ζωή», λέει για την Brigitte Bardot .

«Συνεχίζει να μου γράφει γιατί δίνω λεφτά για την οργάνωση που έχει δημιουργήσει για τα δικαιώματα των ζώων», δηλώνει η Birkin και προσθέτει: «Κάθε καρτ ποστάλ ή γράμμα που λαμβάνω από εκείνη είναι πάντα πολύ θλιβερά. Νομίζω ότι αντιμετωπίζει σοβαρές κινητικές δυσκολίες».

Στα 79 της χρόνια, η Bardot ζει αποτραβηγμένη, γεμάτη ρυτίδες και περπατά χρησιμοποιώντας μπαστούνι, με την πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριά της να υποστηρίζει πως προτιμά τα ζώα καθώς οι άνθρωποι την απογοήτευσαν.

Για την ιστορία, η Bardot και η Birkin έβγαιναν με τον ίδιο άνδρα, τον Γάλλο μουσικό Serge Gainsbourg και, μάλιστα, αμφότερες κυκλοφόρησαν επανεκτελέσεις του τραγουδιού του «Je Τ’ Αime Μoi Νon Plus».