Συγκλονίζει ο ξαφνικός θάνατος της 25χρονης Peaches Geldof, κόρης του μουσικού Bob Geldof και της Paula Yates και μητέρας δύο παιδιών που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

«Αυτή τη στιγμή, ο θάνατός της αντιμετωπίζεται ως αιφνίδιος και ανεξήγητος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία του Kent.

Μία μέρα πριν το θάνατό της, το 25χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια είχε “ανεβάσει” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο συγκινητικά βίντεο που την έδειχναν να  παίζει με τους δυο γιους της, Astala and Phaedra.

peajhce

Όπως είχε πει η Peaches δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της, από υπερβολική δόση ναρκωτικών, τον Σεπτέμβριο του 2000, όταν ήταν 11 ετών: «Θυμάμαι την ημέρα που πέθανε και ακόμα μου είναι δύσκολο να μιλάω γι’ αυτό. Το έχω απωθήσει από την μνήμη μου… Πήγα στο σχολείο και προσπαθούσα να συμπεριφέρομαι σαν να μην έτρεχε τίποτα. Αλλά είχε συμβεί κάτι τρομερό! Στην κηδεία της δεν έκλαψα… Δεν μπορούσα να εκφράσω όσα ένιωθα και άρχισα να πενθώ τον χαμό της όταν έγινα 16», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Το πρώτο βίντεο της Peaches Geldof με τα παιδιά της

Το δεύτερο βίντεο της Peaches Geldof