Η διάσημη ηθοποιός, που για τρίτη χρονιά επιλέγει την χώρα μας και συγκεκριμένα την Πάρο, για τις διακοπές της, όπως έντονα ακούγεται έχει και άλλα σχέδια στο νησί των Κυκλάδων.

Η Ιταλίδα καλλονή επειδή έχει λατρέψει την Πάρο, σκέφτεται πολύ σοβαρά να επενδύσει στο νησί, αγοράζοντας τη δική της εξοχική κατοικία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “News” η διάσημη ηθοποιός αναζητά να αγοράσει στο Πίσω Λιβάδι το ησυχαστήριό της. Όσες φορές έχει έρθει στο νησί μέχρι, έχει φιλοξενηθεί σε σπίτι Γάλλων φίλων της, όμως πλέον θέλει και εκείνη να αποκτήσει σπίτι στην Πάρο, ώστε να επισκέπτεται το κυκλαδονήσι ακόμα πιο συχνά.

Πρόκειται για μια κατάλευκη βίλα σε κυκλαδίτικο στυλ στην απομονωμένη περιοχή Τσουκαλιά που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το σπίτι των Γάλλων που την φιλοξενούν προς το παρόν στο νησί.

paros1

Σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού η υπό κατασκευήν βίλα βρίσκεται σχεδόν κολλητά με το σπίτι των φίλων της ηθοποιού και σίγουρα εκείνοι ήταν που της έβαλαν την ιδέα να αποκτήσει το δικό της σπίτι στην Πάρο.

 

paros2