Το govastileto.gr και η Σχεδιάστρια Μόδας Lena Katsanidou κάνουν δώρο σε μία τυχερή από τις συμμετέχουσες του Μεγάλου Διαγωνισμού, αυτό που ονειρεύεται κάθε γυναίκα!

Η φίλη του govastileto.gr που θα υποδεχθεί το 2014 φορώντας μια μοναδική δημιουργία της σχεδιάστριας Lena Katsanidou και νικήτρια του Διαγωνισμού είναι η Καλλιόπη Σπάχου

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα ενημερωθεί τηλεφωνικά και μέσω email από το govastileto.gr σήμερα Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013, ώστε να παραλάβει το δώρο της από το κατάστημα της Lena Katsanidou, στο Κολωνάκι (Λουκιανού 21).

Η δημιουργία

Πρόκειται για ένα deux pieces, ζέρσεϊ-ελαστάν, που αποτελείται από pencil φούστα και μπλούζα με βολάν, σε πράσινο λαμπερό χρώμα και είναι μια από τις δημιουργίες της Lena Katsanidou που συμπεριλαμβάνεται στη φετινή συλλογή της. Η συγκεκριμένη δημιουργία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz, που την έχουν φορέσει σε διάφορα χρώματα. Μια δημιουργία που συνδυάζεται με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και «μεταμορφώνεται» ανάλογα με το στυλ της κάθε γυναίκας. Παράλληλα πρόκειται για ένα deux pieces που κολακεύει τον μεσογειακό σωματότυπο.

 

lenaf

Καλή χρονιά σε όλους!