Ο Keven Undergaro είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα στην Μαρία Μενούνος.  Η σχέση τους μετρά ήδη 15 χρόνια και παρόλο που δεν έχουν παντρευτεί είναι πολύ ερωτευμένοι. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια “ανέβασε” πρόσφατα στον λογαριασμό της στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

menouinos

Το ζευγάρι περνάει μαζί όλες αυτές τις προετοιμασίες της Maria για το νέο reality show της “Chasing Maria” και πάντα βρίσκει χρόνο για να απολαύσει όμορφες στιγμές και να μοιραστεί selfie φωτογραφίες.

Άλλωστε μέσα από το νέο reality θα δούμε πολλές προσωπικές τους στιγμές στην μικρή οθόνη. Στα χνάρια της οικογένειας Κardashian, η Μαρία θα μοιραστεί την προσωπική της ζωή με το κοινό.

mariashow

Η γνωριμία τους έγινε όταν η Μαρία πήγε στο Los Angeles να γνωρίσει τον παιδικό φίλο του ξαδέλφου της. Δούλεψε μαζί με τον Keven που ήταν σεναριογράφος στο MTV και δεν άργησε να καταλάβει ότι της αρέσει και ότι αυτός είναι ο άντρας που έψαχνε!

menounos2

Στην αρχή της σχέσης τους ο μπαμπάς της είχε ενοχληθεί που ο Keven δεν είναι Έλληνας ενώ το γεγονός ότι ήταν το πρώτο της αγόρι τους δημιούργησε δυσκολίες. Τώρα πια, είναι μια ευτυχισμένη και αγαπημένη οικογένεια.