Ο Λευτέρης Πανταζής σε πρόσφατη συνέντευξή του μεταξύ άλλων μίλησε για τις επώνυμες γυναίκες που έχουν περάσει από δίπλα του. Άλλωστε είναι γνωστή η αδυναμία του τραγουδιστή στο γυναικείο και ωραίο φύλο.

Η Άντζελα Δημητρίου

dimitriouangela

«Με την Άντζελα Δημητρίου ήμασταν ζευγάρι στην αρχή της καριέρας μας. Όταν ένας καλλιτέχνης προσπαθεί να ανέβει στο μουσικό στερέωμα βάζει σε προτεραιότητα την καριέρα του. Όταν σε μια σχέση μπαίνει η ζήλια και ο ανταγωνισμός, είναι λογικό να μην έχει διάρκεια. Παρ’ όλα αυτά πέρασα υπέροχα κοντά της και όταν μερικά χρόνια μετά, συναντηθήκαμε επαγγελματικά, γνωρίσαμε μεγάλη επιτυχία γιατί ο κόσμος ήθελε να μας βλέπει μαζί», είπε ο τραγουδιστής στο ΟΚ και πρόσθεσε: «Ήμασταν αρραβωνιασμένοι και ονειρευόμασταν να παντρευτούμε. Κάποια στιγμή έμεινε έγκυος, αλλά ήμασταν πολύ νέοι και οι δυο για να γίνουμε γονείς». Μάλιστα, ο Λευτέρης Πανταζής δεν έκρυψε ότι οι οικογένειές τους δεν ήθελαν αυτό τον γάμο.

Η Σοφία Πέτρου

petroy

Από την ζωή του τραγουδιστή όμως έχουν περάσει η Σοφία Πέτρου, η Νάνσυ Αλεξιάδη με την οποία είχε μάλιστα αρραβωνιαστεί, αλλά όλα χάλασαν λίγο πριν ορίσουν ημερομηνία γάμου.

Η Νάνσυ Αλεξιάδη

nansi

Τέλος, η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας δεν είναι άλλη από τη Ζώζα Μεταξά, με την οποία απέκτησαν την Κωνσταντίνα.

Η Ζώζα Μεταξά

zoza

Από την ζωή του τραγουδιστή έχει περάσει επίσης η Βαλέρια Χριστοδουλίδου, με την οποία δεν προέρχονται από τον ίδιο καλλιτεχνικό χώρο. «Είχαμε μια υπέροχη σχέση. Είναι πολύ καλό κορίτσι. Μου διάβαζε τους στίχους που έγραφε και μου άρεσε που είχε αυτές τις ανησυχίες».

Η Βαλέρια Χριστοδουλίδου

Βαλέρια Χριστοδουλίδου,