Πολλά είχαν να κάνουν για άλλη μια εβδομάδα οι εγχώριοι celebrities. Δείτε παρακάτω πού πήγαν και τι έκαναν.

Τον Λάμπη Λιβιεράτο είδαμε μετά την κατάθλιψη την οποία πέρασε, στο νέο του επιχειρηματικό ξεκίνημα με τον φίλο του Τζώνη Θεοδωρίδη, στο Χαλάνδρι. Τα γενέθλιά της έκανε το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου έχοντας δίπλα της τις επώνυμες φίλες της. Η Ελισάβετ Σπανού με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ο Γιώργος Μαζωνάκης διασκέδασαν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης, εκεί ήταν και ο Κώστας Καραφώτης. Στο θέατρο πήγαν η Γωγώ Μαστροκώστα και η Κέλλυ Κελεκίδου, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στην πρεμιέρα του Αμιράλ. Στην πρεμιέρα της Ζέτας Μακρυπούλια βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι φίλοι της ηθοποιούν στην παράσταση “Μερικοί το προτιμούν καυτό” ανάμεσά τους η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η Κατερίνα Λέχου τώρα, βρέθηκε στο θέατρο Ιλίσια στην παράσταση “Τίρζα” και χειροκρότησε τον φίλο της, Στέλιο Μάινα.

Η Τιτίκα Σαριγκούλη τώρα και ο Λευτέρης Λαζάρου ήταν μερικοί από τους επώνυμους που έδωσαν το παρών στα βραβεία Κοινού στο Μέγαρο Μουσικής. Στο Μαραθώνιο πάλι έτρεξαν αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz.

Συνάντηση στην Κηφισιά είχαν η Ναταλία Γερμανού με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τη σύζυγό του ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε τις βόλτες του με τη μηχανή του στη Γλυφάδα. Η Ελένη Μενεγάκη εθεάθη έξω από του στούντιο με κοντή φούστα και wet look στα μαλλιά. Η Όλγα Φαρμάκη με την αδελφή της, Γωγώ έκαναν βόλτες στα νότια προάστια όπως και η Φαίη Σκορδά με casual ντύσιμο. Η Δέσποινα Βανδή τέλος έκανε τα ψώνια της για το σπίτι έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Μελίνα.

 

Δείτε τις βόλτες των εγχώριων celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε

[doptg id=”1010″]