Παρέλαση επωνύμων είχαμε το περασμένο Σάββατο στο θέατρο Νίκαιας. Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιόρτασε τη συμπλήρωση 20 χρόνων στο τραγούδι και όλοι οι εγχώριοι σταρ ήταν εκεί.

Το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας πλημύρισε από 9.000 θαυμαστές τους τραγουδιστή που τον αποθέωσαν ενώ είχαν ετοιμάσει μέχρι και  πανό για χάρη του.

Ο Μαζώ εμφανίστηκε στο stage ντυμένος Σαρλώ, όπως ακριβώς στο τελευταίο του video clip,  τραγουδώντας την επιτυχία του «Καλώς σας βρήκα φίλοι» και περιστοιχισμένος από τους χορευτές και τις χορεύτριες που συμμετείχαν στο clip με τη χορογραφία του Νίκου Μαριάνου. Στις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς -που αποτέλεσαν έκπληξη, αφού δεν είχαν αναγγελθεί- ανήκουν η συμμετοχή του Νίκου Βουρλιώτη στο  «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», με την ιδιαίτερη συγκίνηση και των δύο για την παλιά γειτονιά, την Νίκαια, και η εμφάνιση της Κατερίνας Στανίση στο «Σ’ έχω κάνει Θεό».  Ξεχωριστό ήταν και το φινάλε της συναυλίας με φωτιστικά εφέ, ενώ σε ένα από τους Βράχους του Κατρακείου ένα επιβλητικό φωτεινό «20» άναψε για να υπογραμμίσει την πορεία του δημοφιλούς τραγουδιστή στο μουσικό στερέωμα και  την ελπιδοφόρα συνέχεια.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ευχαρίστησε το κοινό για την τιμή που του έκανε, τους δημιουργούς των τραγουδιών, πολλοί εκ των οποίων ήταν παρόντες, τις δυο δισκογραφικές εταιρίες της 20χρονης αυτής πορείας, τους συνεργάτες του στο management όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά την οικογένειά του που ήταν όλη παρούσα.

Δείτε παρακάτω ποιοι επώνυμοι έδωσαν το παρών και πώς επέλεξαν να εμφανιστούν την καλοκαιρινή νύχτα.

[doptg id=”13″]