Μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, τις «Θεσμοφοριάζουσες», θα παρουσιάσει ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ σε 60 περίπου θέατρα και σχεδόν αντίστοιχους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα κατά το φετινό καλοκαίρι.

Οι «Θεσμοφοριάζουσες» με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Δημήτρη Πιατά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έκαναν χθες πρεμιέρα 23 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα, το οποίο και θα ολοκληρωθεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και κατέγραψε όλα όσα έγιναν.

Χθες λοιπόν οι επώνυμοι που προτίμησαν να δουν τις  “Θεσμοφοριάζουσες” και να μην πάνε στα μουσικά βραβεία MAD είναι οι: Ζέτα Μακρυπούλια, Νίκος Μουτσινάς, Γιώργος Δάσκαλος, Θανάσης Λάλας με την Άννα Δρούζα, Σταμάτης Κραουνάκης, Κρυσταλλία και άλλοι.

Οι “Θεσμοφοριάζουσες” είναι σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη και παίζουν εκτός από τον ίδιο και τον Δημήτρη Πιατά η Φαίη Ξυλά, ο Θανάσης Αλευράς, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος,  ο Δημήτρης Ραφαήλος και ο Χάρης Χιώτης.

 Δείτε φωτογραφίες:

[doptg id=”1662″]