Η Angelina Jolie που ενσαρκώνει την κακιά μάγισσα στην ταινία «Maleficent», στο νέο τρέιλερ που βγήκε στο φως της δημοσιότητας την βλέπουμε να πετάει!

Για πρώτη φορά στο νέο βίντεο βλέπουμε όλο το μεγαλείο της μεταμόρφωσης της ηθοποιού καθώς, εκτός από τα κέρατα στο κεφάλι, έχει τεράστιες μαύρες φτερούγες.

«Η ηρωίδα που κάνω είναι σκοτεινή. Αλλά πώς αφηγείσαι μια ιστορία για κάποια που καταριέται ένα μωρό; Είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνει κανείς. Αλλά νομίζω ότι το σενάριο δείχνει μια πολύ βαθιά κατανόηση», λέει η Angelina στην εφημερίδα «USA Today» για τον ρόλο της και συνεχίζει: «το σκεπτικό δεν ήταν να βρούμε πώς θα κάνουμε διασκεδαστικό ένα κακό χαρακτήρα, αλλά τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους κακούς, κι επιθετικούς και μοχθηρούς. Τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί που να την κάνει να έλθει στο παλάτι να δει το μωρό; Δεν ήταν καλεσμένη, άρα, μήπως ήταν οργισμένη;».

Από το νέο τρέιλερ της ταινίας, που θα βγει στις αίθουσες στο τέλος του μήνα, βλέπουμε ότι η Maleficent ήταν κάποτε μια καλή νεράιδα με φτερά, που προστάτευε τον κόσμο, πριν μετατραπεί σε κακιά μάγισσα…

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το νέο τρέιλερ: