Μπορεί πριν λίγες ημέρες να έσκασε σαν βόμβα ο χωρισμός της Μαρίας Σολωμού και του Πάνου Μουζουράκη, αλλά όπως φαίνεται η είδηση αυτή ανήκει το παρελθόν. Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και δεν το κρύβει

Το περασμένο Σάββατο οι δυο ηθοποιοί κυκλοφορούσαν αγκαλιά στο Χαλάνδρι και διασκέδασαν μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κάνοντας clubbing όπως αναφέρει το people.

«Ήταν τόσο αγαπημένοι και παθιασμένοι που δεν έδιναν σημασία ούτε στα αδιάκριτα βλέμματα που δεν είχαν τέλος ούτε στα πηγαδάκια που γινόντουσαν μόλις οι θαμώνες των μαγαζιών καταλάβαιναν ποιο είναι το ζευγάρι που ερωτοτροπεί», αποκάλυψε άνθρωπος της παρέας τους και  πρόσθεσε:  «Τα παιδιά είναι ξανά μαζί και είναι πάρα πολύ καλά. Όσοι τους ζούμε νιώθουμε πως ξανά γνωρίστηκαν και ξεκινάνε από την αρχή μια σχέση φλογερή. Λάθη έγιναν και από τις δυο μεριές αλλά όταν μπαίνει στη μέση η αγάπη δεν υπάρχουν πείσματα και εγωισμοί».

Μάλιστα, το ζευγάρι σήμερα το πρωί αναχώρησε για τη Μύκονο. Ο Πάνος Μουζουράκης θα μείνει μόνο μια ημέρα στο νησί γιατί μετά πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ η Μαρία θα συνεχίσει τις διακοπές της με καλές της φίλες.