Λίγες μέρες αφότου τον συνέλαβαν να οδηγάει μεθυσμένος, με ουσίες και χωρίς δίπλωμα μια νοικιασμένη Lamborghini, ο Justin Bieber τώρα αντιμετωπίζει νέα προβλήματα με τον νόμο. Ο λόγος; Ο 19χρονος star κατηγορείται από την Καναδική αστυνομία, ότι έδειρε έναν οδηγό λιμουζίνας στο Τορόντο, τον Δεκέμβριο.

S

Σύμφωνα με τις κατηγορίες που του απήγγειλαν οι καναδικές αρχές, ο Justin μαζί με άλλα 6 άτομα, επιβιβάστηκαν στη λιμουζίνα στις 30 Δεκεμβρίου μετά από ξέφρενο ξενύχτι σε club. Μέχρι να φτάσουν στο ξενοδοχείο, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ένας από τους επιβάτες (σ.σ ο Justin Bieber) να σηκωθεί και να χτυπήσει πολλές φορές τον οδηγό, στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

bieb1

Στη συνέχεια, έγινε «καπνός», αφού ο οδηγός της λιμουζίνας, αμέσως σταμάτησε το όχημα, κατέβηκε και κάλεσε την αστυνομία. Η υπόθεση, θα εκδικαστεί στις 10 Μαρτίου, ενώ ο 19χρονος star με το που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, έφτασε στο αστυνομικό τμήμα κι όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, επικράτησε χάος από τον κόσμο.

bieb4

Ο δικηγόρος του Justin, υποστηρίζει πως ο πελάτης του είναι αθώος, και ότι από εδώ και στο εξής το λόγο έχει το δικαστήριο.

Δείτε το βίντεο