Καμία ευθύνη δεν φέρει ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος για το περιστατικό με την επαναλειτουργία του νυχτερινού κέντρου «Summer Fix» στη Χαλκιδική, όπως υποστηρίζει μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Facebook.

«Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο “SUMMER FIX” της Χαλκιδικής, όπως είναι προφανές, ουδόλως ευθύνομαι. Εν προκειμένω τήρησα, όπως πάντα κάνω και ως και εκ του νόμου οφείλω, τις απορρέουσες από την έγγραφη συμφωνία μου με την επιχείρηση υποχρεώσεις μου» λέει στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης.

Το ΣΔΟΕ είχε βάλει 48ωρο λουκέτο στο κέντρο, αφού μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κόψει καμία απόδειξη. Όμως, μία μέρα μετά τον έλεγχο, το μαγαζί αποσφραγίστηκε και το πρόγραμμα έγινε κανονικά.

«Κάντε ό,τι θέλετε, εγώ θα το ανοίξω και πάλι», είπε προκλητικά ένας από τους υπεύθυνους του νυχτερινού κέντρου στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, στους ελεγκτές του ΣΔΟΕ, μετά το σφράγισμα του κέντρου.

Για την επαναλειτουργία του κέντρου τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας στη Χαλκιδική.

kiammosFace