H Μαρία Λόη κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία της μαγειρικής ενώ το όνομά της βρίσκεται στο TOP5 των σεφ στη Νέα Υόρκη! H διάσημη σεφ Μαρία Λόη από το 2011 μετέφερε την ιδιαίτερη προσωπικότητα και την εμπειρία της στην ελληνική κουζίνα στο εστιατόριο «Λόη» που άνοιξε στο Δυτικό Μανχάταν στην 70ή οδό. Χθες το βράδυ όμως, στο εστιατόριό της -που έχει γίνει στέκι τόσο των ελλήνων ομογενών όσο και των διασήμων- μπήκε “λουκέτο”, αφού δε φάνηκε να τα βρίσκει οικονομικά με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Ποια είναι η αλήθεια σε όλο αυτό; Το govastileto.gr επικοινώνησε με τη Μαρία Λόη η οποία και αποκλειστικά μας επιβεβαίωσε την είδηση εξηγώντας μας τι έχει συμβεί.

«Αληθεύει βέβαια. Προσωπικά εγώ τουλάχιστον δε δέχομαι κανέναν εκβιασμό να πάει το ενοίκιο στα ύψη επειδή βλέπουν την επιτυχία μας και για τα προϊόντα που έρχονται. Προτιμώ να δώσω τα χρήματα αυτά που θα έδινα σε ένα ενοίκιο οπουδήποτε αλλού, στους συνεργάτες μου» είπε χαρακτηριστικά.

loi2

Όσο για το αν τη στενοχώρησε το κλείσιμο του εστιατορίου της; «Ήταν ένα μαγαζί που εγώ το έχτισα, από αυτή την πλευρά ναι, αλλά….κάθε εμπόδιο για καλό. Τέλος μας αποκάλυψε ότι μετά από αυτό που συνέβη οι προτάσεις για να στεγάσει σε άλλο χώρο το εστιατόριό της έπεσαν «βροχή»!

loi

Ακούστε τι δήλωσε αποκλειστικά στο govastileto.gr η Μαρία Λόη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr η Μαρία Λόη τον Οκτώβριο θα βγάλει στο εμπόριο το δικό της γιαούρτι με τίτλο “Loi”, το οποίο θα πωλείται σε μεγάλα σούπερ μάρκετ της Αμερικής. Επίσης θα κυκλοφορήσει το βιβλίο της “Greek Diet” αλλά και μια σειρά με κουζινικά είδη που θα φέρουν την υπογραφή της!

Αγγελική Στόγια