Η Ελένη Πετρουλάκη “άνοιξε” την καρδιά της και μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για τα οκτώ δύσκολα χρόνια, το γάμο της με τον Ίλια Ίβιτς ενώ αποκάλυψε την ηλικία της και αυτό που λείπει από τη ζωή της.

– Η δύσκολη περίοδος που προσπαθούσε να μείνει έγκυος Ήταν οκτώ δύσκολα χρόνια. Πάντα κάτι έλειπε μέσα μου, γιατί ήθελα και ονειρευόμουν να μεγαλώσω την οικογένειά μας με τον Ίλια. Δύο φορές έχασα παιδί που κυοφορούσα σε σχετικά προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ήμουν χάλια ψυχολογικά όταν συνέβη. Ήταν οδυνηρό. Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτή την περίοδο της ζωής μου. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και δεν επιθυμώ να θυμάμαι το παρελθόν.

-Η ζωή της με τον Ίλια Ίβιτς Αισίως κλείσαμε 18 χρόνια μαζί. Είναι μια ζωή πια. Μας συνδέουν ουσιαστικά πράγματα. Περάσαμε κρίση όπως όλα τα ζευγάρια. Όποιος πει ότι δεν του έχει συμβεί, λέει απλώς ψέματα. Όταν έχεις κάνει ένα γάμο από καψούρα, πάθος, αγάπη και έρωτα, δεν χωρίζεις. Σε ενώνουν αρκετά διαφορετικά πράγματα με τον άνθρωπό σου.

petroylaki2

-Η ηλικία της και η επιθυμία για ένα ακόμα παιδί Μου λείπει ένα αγοράκι. Αν θέλει ο Θεός και μπορώ ακόμη λόγω ηλικίας, τότε γιατί όχι; Η Halle Berry και η Monica Bellucci έκαναν παιδιά στα 46 τους χρόνια. Είμαι 42 ετών. Νιώθω γεμάτη από ενέργεια και δημιουργία.

-Η τηλεοπτική της επιστροφή Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, με διάφορες ιδέες που αφορούν στην υγεία, την άσκηση, την ομορφιά και την ευεξία. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει το κοινό να κάνει ανέξοδα γυμναστική μέσα στο σπίτι του. Είναι ένα πρόγραμμα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα.