Θύμα ληστείας έπεσε η Miley Cyrus, την Παρασκευή, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Οι ληστές κατάφεραν κι έκλεψαν κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 100.000 δολάρια. Μάλιστα ανάμεσα στα κοσμήματα αυτά φημολογείται ότι είναι και το δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε δώσει ο πρώην αρραβωνιαστικός της Liam Hemsworth.

Η Miley Cyrus με τον πρώη αρραβωνιαστικό της Liam Hemsworth

mileyliam-hemsworth

Αρχικά οι πληροφορίες για τη ληστεία ήταν πολύ περιορισμένες και ανέφεραν ότι οι ληστές πήραν προσωπικά αντικείμενα της Miley. Σήμερα όμως, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι η ληστεία έγινε μέρα μεσημέρι και ότι δεν υπήρξε κανένα σημάδι παραβίασης της έπαυλης, κάτι που τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα κοσμήματα τα πήρε κάποιος μέσα από το σπίτι.

Όποιος το έκανε, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Miley γιόρταζε τα 21α γενέθλιά της, οπότε και δεν θα βρισκόταν στο σπίτι.

mileydailidi

«Η Miley είναι πολύ στεναχωρημένη γιατί της έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα συναισθηματικής αξίας. Έχει ταραχθεί πολύ και ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ», δήλωσε συνεργάτης της.

Παρ’ όλ’ αυτά η ίδια κράτησε την ψυχραιμία της και στα American Music Awards δεν έδειξε ότι την απασχολούσε κάτι.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια πέφτει θύμα ληστεία, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο παραλίγο να βρεθεί  πρόσωπο με πρόσωπο με ένοπλο ληστή, ο οποίος επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι της με ένα ψαλίδι. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα απουσίαζε από το σπίτι της και η οικιακή της βοηθός κάλεσε αμέσως την αστυνομία, που συνέλαβε τον δράστη.