Στα 27 του είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σημερινής μουσικής βιομηχανίας: όλοι ξέρουν τα τραγούδια του, οι εμφανίσεις του γνωρίζουν πάντα μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος δείχνει να του έχει ιδιαίτερη αδυναμία (οι γυναίκες ακόμα περισσότερο!). Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό “Down Town Κύπρου”, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, ότι με την Ναταλία Γερμανού έχουν μία ιδιαίτερη σχέση.

Σου έχουν χρεώσει σχέσεις από τον χώρο, όπως με τη Νίνα Λοτσάρη, τη Ράνια Κωστάκη, ακόμη και την Κατερίνα Καινούργιου.
Μόνο με τη Ράνια είχαμε σχέση, κι αυτό πολύ παλιά. Είναι πολύ καλό παιδί η Ράνια και παραμένει ένας άνθρωπος που έχω μέσα στη ζωή μου. Με τη Νίνα Λοτσάρη και με την Κατερίνα, δεν έχει συμβεί ποτέ και τίποτα. Η Νίνα είχε έρθει με την παρέα της στο «Posidonio» για να με δει και μετά στο καμαρίνι και την Κατερίνα Καινούργιου την γνωρίζω από το χώρο. Είμαστε μόνο γνωστοί και ως εκεί. Τίποτα παραπάνω.

Και με τη Ναταλία Γερμανού, όμως, έχεις ιδιαίτερη σχέση…
Η Ναταλία είναι ένα υπέροχο πλάσμα που με έχει στηρίξει πολύ και την αγαπάω. Της χρωστάω πολλά και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να το πω. Έχει γράψει υπέροχους στίχους και μου έχει χαρίσει και σε αυτόν τον δίσκο ένα μοναδικό κομμάτι, το «Εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ», το οποίο της αφιερώνω από καρδιάς.

Σου αρέσει η Ναταλία, ως γυναίκα;
Είναι πολύ ερωτεύσιμη! Έχει πολλά πράγματα που ελκύουν τους άντρες και αυτό το διαπιστώνω κάθε φορά που βγαίνουμε έξω μαζί, με τον τρόπο που της συμπεριφέρονται οι γύρω της. Και φυσικά χαίρομαι που αρέσει τόσο πολύ η φίλη μου.

Ένιωσες ποτέ να καταστρέφεσαι;
Συναισθηματικά εννοείς; Ναι, αυτά είναι πράγματα που τα νιώθεις στον έρωτα. Απ’ τη μια ζεις στον παράδεισο και από την άλλη μπορεί να βρεθείς στην κόλαση. Όλα παίζουν στο παιχνίδι αυτό… Αλλά να σου πω κάτι; Δεν μετανιώνω ποτέ για ό,τι ένιωσα, είτε ήταν η απόλυτη ευτυχία είτε η καταστροφή. Άλλωστε, ακόμα και η καταστροφή, έχει τη δική της ομορφιά.
argirosk