Θα μπορούσανε να παντρευτούν και τον επόμενο μήνα ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη;«Στη ζωή μου λειτουργώ αυθόρμητα. Δεν μου αρέσει να προγραμματίζω τις κινήσεις μου. Με αυτό το δεδομένο, ναι, θα μπορούσα να είμαι σε μία σχέση και σε δέκα μέρες να πω «παντρεύομαι», ή να το κάνω σε τρία χρόνια. Και τα δύο είναι εξίσου πιθανά και προκύπτουν από μία εσωτερική ανάγκη ή από μία συγκυρία» τόνισε ο ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ!.

Εσύ Αντιγόνη, θεωρείς ότι είσαι έτοιμη να γίνεις μητέρα;«Όχι. Και δεν το λέω αυτό επειδή είμαι 27 χρόνων. Θεωρώ ότι και 35 και 40 να φτάσω ποτέ δεν θα νιώσω έτοιμη. Αλλά, όπως είπα και προηγουμένως, ζω το τώρα και αυτό που λέω στον εαυτό μου είναι: «Αν είναι κάτι να έρθει στη ζωή μου, θα έρθει».

Θεωρείς ότι ο Δημήτρης είναι ο ιδανικός πατέρας για τα παιδιά σου;«Αυτό πιθανότατα να το έλεγε για τον σύντροφο της κάποια που ονειρεύεται να κάνει οικογένεια. Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Είμαι ευτυχισμένη έτσι όπως είμαι τώρα και αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς να τα πιέζω. Από εκεί και πέρα, εννοείται ότι όποιον άντρα έχω δίπλα μου τον θεωρώ ιδανικό για να με κάνει ευτυχισμένη.»

Δημήτρη, έχεις κάνει ποτέ πρόταση γάμου; «Όχι. Ούτε έχω κάνει ούτε μου έχουν κάνει.»

Μια και το ανέφερες, πώς θα αντιδρούσες αν η Αντιγόνη σου ζητούσε να παντρευτείτε; «Από όσο ξέρω την Αντιγόνη, δεν υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσει να παντρευτούμε.»

Αντιγόνη, τι θα απαντούσες σε μία ενδεχόμενη πρόταση γάμου; «Δεν θα το έκανε τώρα αυτό ο Δημήτρης. Δεν είμαστε για τέτοια.»