Ο γάμος επισφραγίζει, όπως λένε τον έρωτά σου και την αγάπη σου για το άλλο σου μισό.

Σε πολλούς όμως δε φτάνει μόνο αυτό. Επιλέγουν να ” ζωγραφίσουν” τον έρωτά τους πάνω στο σώμα τους! Αυτοί είναι οι διάσημοι που χάραξαν για πάντα στο σώμα τους το έτερον τους ήμισυ.

Τώρα θα μου πεις, αν χωρίσουν τι θα γίνει; Λες να το μετανιώσουν; Ο χρόνος θα δείξει!

Για να δούμε…

[doptg id=”53″]

 

 

1-Sylvester Stallone:  O διάσημος ηθοποιός που σάρωσε στις κινηματογραφικές αίθουσες ως Rocky Balboa, έχει ένα πολύχρωμο πορτραίτο της τρίτης του γυναίκας, Jennifer Flavin, στο δεξί του ώμο εντυπωσιάζοντάς  μας ακόμα μια φορά!

2-Victoria Beckham: Η σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή David Beacham κρατά 10 χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής ως λάτρης των τατουάζ, έχει «ζωγραφίσει» τη Victoria στο αριστερό του χέρι, ως pin up girl και εκείνη με τη σειρά της στο εσωτερικό του καρπού της έχει τα αρχικά του.

3-Wiz Khalifa & Amber Rose: H πρώην κοπέλα του Kanye West, αφού γνώρισε τον άντρα της ζωής της στα μάτια του, Wiz Khalifa, έκανε τατουάζ με το πρόσωπο του στον ώμο της. Ακόμα δεν ξέρουμε αν και ο ίδιος έχει προβεί σε τέτοια κίνηση.

4-Billy Joe Armstrong: O τραγουδιστής των Green Day στο δεξί του χέρι έχει το πρόσωπο της γυναίκας του, Andrianne.

5-Kobe Bryant: O σταρ του ΝΒΑ έχει το όνομα της γυναίκας  του, Vanessa, στον δεξί του ώμο. Το όνομα συνοδεύει μία κορώνα και ένα ζευγάρι φτερά. Η Vanessa κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Δεκέμβριο του 2011, αλλά ευτυχώς για εκείνον,  ανακοίνωσαν την επανασύνδεση τους ένα χρόνο αργότερα.

6-Dean McDermott :  Ο σύζυγος της Tori Spelling, δεν θα μπορούσε παρά να «επισημοποιήσει» την αγάπη του για εκείνη κάνοντας την τατουάζ φορώντας σουτιέν, πάνω από τον αγκώνα του, ενώ στον καρπό του έχει γράψει «Trully Madly,Deeply, Tori».

7-Ewan McGregor: Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος 18 χρόνια με την ελληνικής καταγωγής Eve Mavrakis. Έχει το όνομα της γραμμένο στο δεξί του ώμο, συνοδευόμενο από ένα ξίφος και μία καρδιά.

8-Μelanie Griffith:  Η ηθοποιός λίγο μετά τη γνωριμία της με τον σύζυγος της, Antonio Banderas, «χτύπησε» το όνομα του μέσα σε μία καρδιά στον δεξί της ώμο.

9-Keith Urban: Ο τραγουδιστής της country φημολογείται πως έχει ένα τατουάζ με τα αρχικά μίας πρώην συντρόφου του, αλλά μετά το γάμο του με τη Nicole Kidman, το προσάρμοσε ώστε να λέει το όνομα της. Τραγικό;!

10-Mariah Carey & Nick Cannon:  To ζεύγος έκανε γαμήλια τατουάζ, όπως τα αποκαλούν, αρκετές βδομάδες πριν το γάμο τους. Ο Cannon έχει το όνομα της κατά μήκος στο πάνω μέρος της πλάτης του, καθώς επίσης η τραγουδίστρια έχει γράψει «Mrs. Cannon» μέσα σε μία πεταλούδα χαμηλά στην πλάτη της

11-Megan Fox & Brian Austin Green: H Μegan Fox αφού έσβησε το πρόσωπο της Marilyn Monroe από το χέρι της γιατί όπως δήλωσε η ίδια δεν ήθελε να ταυτιστεί μαζί της καθώς θεωρούσε πως της έφερνε κακοτυχία και «χτύπησε» το όνομα του συζύγου της, Brian Austin Green, χαμηλά στην κοιλιά της.