Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν στη ζωή τους ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης και η Αναστασία διαπίστωσαν πως η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της και αποφάσισαν να χωρίσουν πριν αρχίσουν τα σοβαρότερα προβλήματα. Ήδη, έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρο και το μόνο που απομένει είναι να “πέσουν” οι υπογραφές στα επίσημα έγγραφα.

Ο Ολυμπιονίκης του tae kwon do και η Playmate παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010 και έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Έλενα, την οποία βάφτισαν στη Σαρωνίδα, την ίδια μέρα με τον θρησκευτικό τους γάμο. Μέχρι στιγμής το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην μιλήσει για τον χωρισμό του, θέλοντας να προστατεύσει την μοναχοκόρη τους.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως είχαμε να τους δούμε μαζί σε κοινή δημόσια εμφάνιση περίπου 4 μήνες. Μάλιστα, πρόσφατα η Αναστασία εμφανίστηκε μόνο με φίλες της, ενώ είχε κόψει τα μαλλιά της σε ανδρικό στυλ, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που θέλει μία φρεσκοχωρισμένη να «ξεσπάει» πρώτα στα μαλλιά.

περακη2