Η εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη σε ρομαντική απόδραση με τον Σάββα Γκέντσογλου ήρθε για να «φουντώσει» ακόμα περισσότερο τις φήμες ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί  εδώ και 8 μήνες, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αράχωβα με τον Γιάννη Σιδεράκη και την Νεσχάν Μουλαζίμ, ενώ από την παρέα δεν έλειπε ο γιος της τραγουδίστριας, Μπαμπίνος, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό “HELLO”.

iliadi

 

Οι φήμες για εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας άρχισαν μετά από σχόλιο της ίδιας σε φωτογραφία που «ανέβασε» στα social media ο Σάββας και η εμφάνισή της στα χιόνια ήρθε να τις ενισχύσει!

Τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και ο Μπαμπίνος έκαναν πατινάζ, ενώ η Αγγελική αποφάσισε να απέχει και δεν φόρεσε τα αγαπημένα της παγοπέδιλα, ενώ τα φλατ παπούτσια με τα οποία κυκλοφορούσε στους δρόμους της Αράχωβας, αλλά και το ότι ήταν ιδιαίτερα προσεκτική, έκανε πολλούς να «ψιθυρίζουν» τα της εγκυμοσύνης.

savas

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει, όσα ακούγονται και γράφονται για την εγκυμοσύνη, ενώ άτομο από το περιβάλλον του αρκέστηκε να δηλώσει πως: «Είναι πολύ ταιριαστοί και με ειλικρινή συναισθήματα. Η απόσταση που τους χωρίζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή σίγουρα είναι ένα εμπόδιο στη σχέση τους, ωστόσο, φροντίζουν και οι δύο να το ξεπερνούν. Δείχνουν τρελά ερωτευμένοι».

savass