O Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνέντευξή του αποκαλύπτει αν ποτέ υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε έναν γάμο, ενώ δίνει τη δική του απάντηση για τις σχέσεις που του «χρεώνουν» κατά καιρούς τα δημοσιεύματα.

«Δεν είχα ποτέ σχέση με παντρεμένη! Όταν, βέβαια, σε φλερτάρει κάποια, δεν ξέρεις αν είναι παντρεμένη ή όχι. Αν ωστόσο στην πορεία του φλερτ, καταλάβω ότι είναι δεσμευμένη, σταματάω αμέσως», είπε ο τραγουδιστής στο περιοδικό “ΕΓΩ”, προσθέτοντας ότι υπάρχουν πράγματα και αρχές που δεν ξεπερνάει, όπως για παράδειγμα το να κάνει σχέση με πρώην κοπέλα φίλου του.

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει: «Με έχουν χαρακτηρίσει ζευγάρι με κάθε γυναίκα της showbiz, δεν έχω υπάρξει όμως! Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους, ξέρω ότι “πουλάει” καθετί πικάντικο» και προσθέτει: «Έχω κάνει και ευκαιριακές σχέσεις. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να ερωτεύομαι και να αισθάνομαι δημιουργικός» και δεν κρύβει πως, όταν βάφτισε το παιδί του Χρήστου Μενιδιάτη, σκεφτόταν συνεχώς τον εαυτό του μπαμπά.

Τέλος, εξομολογήθηκε πως έχει ερωτευτεί και έχει πονέσει, αλλά και ότι έχει συμβεί να πει για μία γυναίκα πως θα ήταν η ιδανική μητέρα για τα παιδιά του.