Μια μικρή «απιστία» στο καταφύγιό τους, τα Άχλα της Άνδρου, αποφάσισαν να κάνουν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος. Η πρόσκληση του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά να περάσουν και φέτος μερικές ημέρες μαζί του εν πλω, αποδείχτηκε ιδανική αφορμή για μια μίνι κρουαζιέρα στην Ελλάδα.

Αυτήν τη φορά το σκάφος «Quintessa» είχε προορισμό την Κρήτη. Στο ταξίδι αυτό η «ωραία Ελένη» δεν είχε μαζί της τα τρία παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια, καθώς βρισκόντουσαν για καλοκαιρινές διακοπές με τον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο στην εξοχική του κατοικία στο Ξυλόκαστρο.

Η Ελένη Μενεγάκη ενθουσιάστηκε με τα νερά του Μπάλου, ο οποίος θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη των Χανίων. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello εντόπισε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους στην περιοχή. Μάλιστα φορούσαν ακριβώς τις ίδιες αποχρώσεις μαγιό και έδειχναν ευτυχισμένοι! Τις περισσότερες ώρες τις μέρας το ζευγάρι βρισκόταν στο σκάφος του κ. Κοντομηνά μαζί με φιλική παρέα, ενώ αργά το απόγευμα επισκέπτονταν όλοι μαζί γραφικές ψαροταβέρνες του νησιού.

Η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο στην Κρήτη

μενεπαντζοκρητη
menekriti2