Η νεαρή παρουσιάστρια κάνει τη μέρα μας… happy και μιλάει για όλα.

Σας γνωρίσαμε περισσότερο το καλοκαίρι, μέσα από τους «ΠΕΔΕΣ» στον Alpha. Πώς αποφασίσατε να εγκατασταθείτε στην Αθήνα;

Πριν ολοκληρωθούν οι «ΠΕΔΕΣ», είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με το κανάλι και υπέγραψα συμβόλαιο για δύο χρόνια. Οπότε, έτσι κι αλλιώς θα έμενα εδώ. Παράλληλα, είχα ξεκινήσει και ραδιόφωνο στο Λάμψη, κι έτσι τα πράγματα εξελίχθηκαν ομαλά. Βέβαια το καλοκαίρι, όταν τελείωσε η σεζόν για τα «Κορίτσια για σπίτι» στο Μακεδονία TV, κατέβηκα στην Αθήνα λες και πήγαινα διακοπές. Δεν είχα αφήσει ούτε το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη. Τον Σεπτέμβριο όμως ήρθε η μεγάλη αλλαγή, καθώς αποφάσισα ότι θα μείνω στην Αθήνα για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον.

Ως άνθρωποι, πώς σας φαίνονται οι Αθηναίοι;

Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι όλη αυτή η ιστορία περί «χαλαρότητας» των Θεσσαλονικιών σε σχέση με τους Αθηναίους δεν είναι καθόλου μύθος. Όχι γιατί οι άνθρωποι εδώ είναι πιο αγχωτικοί, αλλά γιατί το επιβάλλουν οι ρυθμοί της πόλης. Αν, π.χ., η απόσταση από το σπίτι για τη δουλειά σου είναι 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και εσύ κάνεις πάνω από μία ώρα να φτάσεις γιατί μπλέκεις στην κίνηση, αυτό από μόνο του σε φορτώνει με άγχος.

Σας ζορίζει που έχετε αφήσει τους δικούς σας ανθρώπους πίσω;

Πολύ, παρόλο που έχω κλείσει ήδη οκτώ μήνες εδώ. Είμαι παιδί της βάσης μου, της ασφάλειας… Θέλω τους φίλους και την οικογένειά μου. Έχω συμβιβαστεί βέβαια γιατί ξέρω ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτήν τη ζωή. Σαφώς όμως αυτό που με πειράζει περισσότερο και το θεωρώ το μεγαλύτερο αρνητικό αυτής της αλλαγής της ζωής μου είναι δεν έχω κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους. Αν είχα κι αυτούς, θα ήμουν τρισευτυχισμένη!

Έχετε κάποια σχέση αυτή την εποχή;

Διανύω μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή μου, είμαι μια χαρά!

Εκτός από τη δουλειά, είστε καλά και στα προσωπικά;

Είμαι μια χαρά σε όλα τα επίπεδα, τόνισε η Ελένη Τσολάκη στο περιοδικό ΕΓΩ.

Πώς τα πάτε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day»;

Έχουμε αποκτήσει μια πάρα πολύ όμορφη σχέση. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και όσοι έχουν δουλέψει μαζί της και την έχουν γνωρίσει συμφωνούν απόλυτα σε αυτό. Είναι καλοσυνάτη, εξαιρετική επαγγελματίας και πάρα πολύ καλή στη δουλειά της. Εγώ από τη Σταματίνα μόνο μαθήματα παίρνω. Μαθήματα διαχείρισης, ηρεμίας…

Σας απασχολεί καθόλου το ενδεχόμενο ενός παιδιού και δημιουργίας οικογένειας;

Μου φαίνεται πάρα πολύ μακρινό, δεν το τοποθετώ καθόλου άμεσα. Είμαι λίγο πιο παιδί στο μυαλό, αν και τα χρόνια περνούν, δεν είμαι 25 χρονών! Και δεν το σκέφτομαι γιατί θεωρώ ότι είμαι πολύ νέα και θέλω να ζήσω, αλλά, ως άνθρωπος, νιώθω ότι δεν είμαι έτοιμη ακόμη για να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά σε ένα παιδάκι. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ σημαντική απόφαση και πρέπει να την παίρνεις συνειδητά και μόνο έχοντας εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερες εγγυήσεις και προϋποθέσεις ότι θα το κάνεις σωστά.

Πάντως, είτε μακρινό είτε κοντινό, είναι κάτι που θέλετε να γίνει…

Φυσικά και το θέλω και μάλιστα πολύ!