Ο Κώστας Μαρτάκης βρέθηκε καλεσμένος στην τελευταία «Μεσημεριανή Μελέτη» της σεζόν και μεταξύ άλλων μίλησε για το καινούριο του τραγούδι  «Paradise» αλλά και το σέξι video clip.

Η 34χρονη παρουσιάστρια  έκανε τα παράπονά της στον 29χρονο τραγουδιστή γιατί δεν σκέφτηκε να την καλέσει να συμμετάσχει και εκείνη στο νέο του βίντεο κλιπ όπως κάλεσε μεταξύ άλλων, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Σύλβια Δεληκούρα και τη Demy. Αυτή η στιγμή αποτέλεσε και την αφορμή για να φιληθεί με τον Κώστα Μαρτάκης  στο στόμα.

Της είπε ότι αν ήθελε να συμμετάσχει στο κλιπ, θα έπρεπε να είχε στο μυαλό της ότι μέρος της σκηνοθεσίας ήταν να τον φιλήσει στο στόμα, όπως έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο εν λόγω βίντεο.

Η Ελεονώρα Μελέτη λοιπόν δε δίστασε να τον φιλήσει στο στόμα, μπροστά στην κάμερα στον αέρα της εκπομπής. Βέβαια, η ίδια φρόντισε να έχει βάλει τα δύο δάχτυλά της ανάμεσα στα χείλη τους.

Ωστόσο ο τραγουδιστής αμέσως μετά το πρώτο φιλί, την τράβηξε και τη φίλησε κανονικά, αφήνοντας έκπληκτη την οικοδέσποινα της εκπομπής.

μελετηφιλι

Στην τελευταία όμως εκπομπή για αυτήν τη σεζόν, έγινε και η αποκάλυψη για τα τηλεοπτικά σχέδια της παρουσιάστριας από τη νέα σεζόν. Στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Μαλέλης και ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας του καναλιού με την Ελεονώρα Μελέτη.

Πιο συγκεκριμένα απευθύνθηκε στην 34χρονη παρουσιάστρια λέγοντας: «Μην ανησυχείς καθόλου. Έχουμε ανακοινώσει ότι του χρόνου θα είσαι εδώ και θα συνεχίσεις αυτήν την εκπομπή, με κάποιες αλλαγές βεβαίως».

Και η παρουσιάστρια απάντησε: «Με βλέπετε, είμαι πολύ πιο χαλαρή από όσο νομίζουν κάποιοι».