Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στον παγκόσμιο Τύπο. Η νεαρή ηθοποιός δεν διστάζει να καταγγείλει δημόσια τον σκηνοθέτη για τις τρομερές απαιτήσεις που είχε, προκειμένου η ίδια και η συμπρωταγωνίστριά της να του δώσουν το αποτέλεσμα που εκείνος ήθελε.

Ο λόγος για τον σκηνοθέτη της ταινίας «La Vie d’ Adele», Abdellatif Kechiche, με πρωταγωνίστριες την ελληνικής καταγωγής Adele Exarchopoulos και τη Lea Seydoux.

Η ταινία, μπορεί να κέρδισε το «Χρυσό Φοίνικα» στις Κάννες, και οι δυο πρωταγωνίστριες να αποθεώθηκαν, αποθεώνοντας παράλληλα και τον σκηνοθέτη Abdellatif Kechiche με δηλώσεις τους, αλλά μερικούς μήνες μετά ξεσπάθωσαν και αποφάσισαν να αποκαλύψουν τις απάνθρωπες συνθήκες στις οποίες τις υπέβαλλε ο σκηνοθέτης, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Η Adele Exarchopoulos και η Lea Seydoux με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Abdellatif Kechiche

Adele-Exarchopoulos-at-La-Vie-dAdele-Premiere

Τόσο η 19χρονη ελληνικής καταγωγής Adele Exarchopoulos, όσο και η 28χρονη Lea Seydoux σε συνέντευξη τους στο Daily Beast, περνούν τον Abdellatif Kechiche από σαράντα κύματα. «Οι λεσβιακές σκηνές ήταν μια κόλαση. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα τολμούσαν να ζητήσουν από τον ερωτικό τους σύντροφο τα πράγματα που απαιτούσε ο σκηνοθέτης», δήλωσε η Adele Exarchopoulos.

adeletipos

Μάλιστα, οι δυο συμπρωταγωνίστριες αποκάλυψαν ότι για να γίνουν πειστικές σε συγκεκριμένη ερωτική σκηνή, ο σκηνοθέτης τις υποχρέωσε να την κάνουν κανονικά και ότι την έκαναν πρόβα για τέσσερις ολόκληρους μήνες.

Οι δυο τους κάνουν λόγο για τυραννική συμπεριφορά από την πλευρά του σκηνοθέτη, καθώς τις υποχρέωνε να μένουν γυμνές στο πλατώ μπροστά σε όλους τους άντρες του συνεργείου.

Η Adele Exarchopoulos και η Lea Seydoux

adele-exarchopoulos-lea-seydoux

Παράλληλα, αποκαλύπτουν πως ο Kechiche είχε εκρήξεις θυμού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, και πως ενθάρρυνε τη μια να χτυπήσει την άλλη στην πραγματικότητα. «Κατά τη διάρκεια γυρίσματος, κι ενώ η Lea προσπαθούσε να σταματήσει τη μύτη μου να τρέχει και ο Kechiche της φώναξε: “Όχι! Φίλησε τη! Γλείψε τη μύξα της!», αποκαλύπτει η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός.

Τέλος στην ερώτηση αν θα συνεργάζονταν ποτέ ξανά μαζί του, απαντούν και οι δυο με ένα στόμα μια φωνή: «Ποτέ!»

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας