Το καλοκαίρι συζητούσαν όλοι τη συμπεριφορά της σε σχέση με την προσωπική της ζωή και τα γραφόμενά τα δικά της και του συντρόφου της στα social media. Τώρα ήρθε η ώρα να τη συζητήσουν για μια καινούρια δήλωση…  

Η Τόνια Σωτηροπούλου, έχοντας στις «αποσκευές» της τον πολυσυζητημένο, έστω και μικρό, ρόλο της στην ταινία «Skyfall», τον νέο ρόλο στην επερχόμενη ταινία «TheTheoryofeverything», και έχοντας μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τον «Ηρακλή», μιλάει στο περιοδικό ΟΚ για όλους και για όλα.

«Κάποια πράγματα που είχα ονειρευτεί, μετά την ταινία με τον Ντάνιελ Γκρεγκ, τώρα είναι πιο προσβάσιμα. Είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα, γιατί με σύστησε στην ατζέντη του, με την οποία συνεργαζόμαστε» εξηγεί.

Τι απαντάει σε όσους υποστηρίζουν ότι υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του αγαπημένου της Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ελισάβετ Σπανού; «Με τον Δημήτρη γνωρίστηκα όταν και οι δυο είμασταν ελεύθεροι. Το θεωρώ εντελώς ανούσιο να ασχοληθώ με τέτοιου είδους σχόλια».

Η Τόνια Σωτηροπούλου πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στην καμπάνια για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και λέει χαρακτηριστικά: « Είμαι πολύ περήφανη που επέλεξαν εμένα γι’ αυτή την καμπάνια.  Είναι πολύ πιθανόν στην προηγούμενη ζωή μου, να ήμουν ομοφυλόφιλος”.

toniasotiropoulouOK1

toniaok3