Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ weekly» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά shows, αλλά και την αισθητική επέμβαση που έκανε και όπως εξήγησε, δεν της άρεσε.

– Έχει κάνει botox;

Γενικά φοβάμαι πάρα πολύ ό,τι είναι σχετικό με το πρόσωπο. Δεν είμαι αντίθετη σε μεθόδους που δεν παγώνουν την έκφραση. Έκανα μια φορά botox και δεν μου άρεσε καθόλου. Είμαι αρνητική. Θέλω, όταν τραγουδώ, να διαγράφονται στο πρόσωπό μου τα συναισθήματά μου. Επειδή έχω την τύχη η αδερφή μου να είναι αισθητικός, όποτε πηγαίνω στην Κύπρο αφήνομαι στα μαγικά της χέρια. Χρησιμοποιώ φυτικά προϊόντα που δεν είναι επικίνδυνα. Κάνω μάσκες ομορφιάς. Φροντίζω το σώμα μου, την εμφάνισή μου και κυρίως την υγεία μου.

Η Ευρυδίκη

euridiki

-Θα σκεφτόταν ποτέ να λάβει μέρος στο “Dancing With The Stars” ή σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό show;

Δε θα μπορούσα να λάβω μέρος στο Dancing. Δεν διαθέτω ούτε την ικανότητα, ούτε την ευλυγισία, ούτε την υπομονή ούτε το χρόνο. Αν και έχω μια ευκολία στην κίνηση, λόγω μαθημάτων χορού που παρακολούθησα στο παρελθόν -μέσα στο πλαίσιο όμως της σκηνικής παρουσίας-, και σε γενικές γραμμές μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα για να υποστηρίξω τα τραγούδια μου, σε κάτι τόσο “εξειδικευμένο” δε νομίζω ότι θα ήμουν καλή. Όσον αφορά τα shows με τραγούδι, έχω δεχτεί προτάσεις κατά καιρούς, αλλά ποτέ δεν το σκέφτηκα σοβαρά, ίσως γιατί είναι τέτοιες οι υποχρεώσεις μου που δεν μου μένει χρόνος.