Ο Πέτρος Κωστόπουλος λίγα 24ωρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του με την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού στο ρόλο της συμπαρουσιάστριας, στην πρωινή ζώνη του Mega, απάντησε σε όλα στην κάμερα του “Μελέτησέ το” και ξεκαθάρισε τυχών κόντρες με το αντίπαλο στρατόπεδο Λιάγκα-Σκορδά στον ΑΝΤ1, .

Αρχικά ξεκαθάρισε τη σχέση του με τον Γιάννη Λάτσιο κι αν αυτή έχει “χαλάσει” τώρα που πήγε στο Mega. Όπως είπε ο ίδιος: “Είμαστε 25 χρόνια φίλοι. Μάλιστα χθες μιλούσαμε με τον Λάτσιο. Αυτό το πράγμα είναι φυσικό στο χώρο, συμβαίνει κάποιος να είναι σε ένα κανάλι και μετά να πάει σε ένα άλλο. Ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω” και πρόσθεσε: “Για μένα είναι ένα στοίχημα. Αν μου πάει καλά, θα είναι ένα ακόμα βήμα για μένα”.

Μιλώντας για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα είπε στην κάμερα: “Με τον Γιώργο δεν είμαστε κολλητοί αλλά του έχω βαθιά εκτίμηση. Απέναντι σου θέλεις να έχεις δυνατούς ανθρώπους. Δε φοβάμαι κανέναν”.

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε και τις φήμες που ήθελαν δίπλα του να κάθεται η Ευγενία Μανωλίδου αρχικά, λέγοντας: “Έχω πολύ καλές σχέσεις με την Ευγενία. Είναι χαριτωμένος άνθρωπος. Τη συμπαθώ! Η Ευγενία έχει πολλά κοινά με τη γυναίκα μου”.

Όσο για το αν έχει άγχος για την πρεμιέρα είπε: ” Έχω άγχος αλλά είμαι γκαζωμένος! Θέλω να κοιμηθώ και να ξυπνήσω Δευτέρα. Είμαστε έτοιμοι μέχρι θανάτου”.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επίσης μίλησε και για τις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει με την Τζένη Μπαλατσινού και αποκάλυψε πως θα είναι η συμπαρουσιάστριά του: «Μαζί μου στο πρωινό mou θα είναι παρουσιάστρια και η Τζένη Μπαλατσινού. Δεν θα παρουσιάζει κάποια στήλη, θα είναι κανονική παρουσιάστρια στο σόου… Εμείς δεν ειμαστε Λιάγκας-Σκορδά, είμαστε Μπαλατσινού-Κωστόπουλος. Ο καθένας στο είδος του…» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε: «Από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι κάνω πρωινό πολλοί άνθρωπο με θυμήθηκαν… ήταν σαν να άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως…». Και δεν δίστασε να πει πως κρίση στον γάμο τους υπήρχε, αλλά ποτέ δεν έφτασαν στα όρια του χωρισμού: «όσοι θέλουν να χωρίσω με την Τζένη τους έχω γραμμένους εκεί που δεν πιάνει»! Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να πήγε στην Αμερική για εμφύτευση μαλλιών είπε: «Πήγα στην Αμερική για να κάνω ένα λίφτινγκ που σε μια βδομάδα περνάει! Έκανα εμφύτευση μαλλιών και μια επιμήκυνση πέους», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής. Μετά τον ντόρο που ακολούθησε από την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκαθάρισε ότι έγινε για επαγγελματικούς λόγους: «Ηλίθιος είμαι και πήγα μόνος μου διακοπές λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα;».

Δείτε το βίντεο