Το νέο τραγούδι της Gaga έχει τίτλο G.U.Y, οπτικοποιήθηκε και μέχρι στιγμής πάνω από 7 εκατομμύρια άνθρωποι το έχουν δει στο youtube. Η εκκεντρική σταρ εμφανίζεται σχεδόν γυμνή ανάμεσα σε μεταμφιεσμένους δαίμονες, αγγέλους και παράξενα ζώα ζωντανεύει τον Μάικλ Τζάκσον τον Γκάντι και τον Τζον Λένον.

Στο video συμμετέχουν και οι “The Real Housewives of Beverly Hills” φορώντας ροζ φορεματάκια και κρατώντας κιθάρες, άρπες και βιολοντσέλα.

gagaa

Για τις ανάγκες του νέου της βιντεοκλίπ -το οποίο έχει άρωμα Ελλάδας- η Gaga μεταμφιέζεται σε πουλί, τριγυρνά ανάμεσα σε ναούς, φορά σέξι κορμάκια, ενώ μεταμορφώνεται σε μαύρη οπτασία με φτερά και γούνες.

gagaclip

Το “G.U.Y.” έρχεται ως το τρίτο κατά σειρά single της Lady Gaga από το τελευταίο studio album της με τίτλο “ARTPOP”, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο μέσω της Interscope. Το electronic pop τραγούδι έχει γραφτεί από την ίδια την Gaga σε συνεργασία με το ανερχόμενο ταλέντο της electro και house μουσικής, Zedd, ο οποίος έχει κάνει και την παραγωγή. Το τραγούδι, του οποίου η επίσημη πρεμιέρα αναμένεται στις 8 Απριλίου, έχει κερδίσει την εύνοια των κριτικών, οι οποίοι το βρήκαν ως την καλύτερη επιλογή της τραγουδίστριας για single.

Δείτε το νέο βιντεοκλίπ της πάντας εκκεντρικής  Lady Gaga