Πριν λίγες μέρες δημοσίευμα της «Daily Mail» ισχυριζόταν πως η μητέρα της Αμάλ Αλαμούντιν, Μπάρια να μη συμφωνεί καθόλου με την επιλογή της κόρης της να παντρευτεί τον χολυγουντιανό ηθοποιό! Τι ήταν να το δει αυτό ο Τζόρτζ Κλούνεϊ; Έξαλλος απάντησε με μια επιστολή που έστειλε στην «Usa Today» και “τα βάζει”  με τη «Daily Mail».

«Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η μητέρα της Αμάλ λέει παντού πως είναι κατά του γάμου. Αναφέρει ακόμα πως κατά την παράδοση των Δρούζων οι νύφες που επιλέξουν μέλος εκτός της σέκτας τιμωρούνται με θάνατο. Σημειώστε: Με θάνατο! Πρώτα απ΄όλα, κανένα κομμάτι της ιστορίας δεν είναι αληθινό.Η μητέρα της Αμάλ δεν ανήκει στην εν λόγω σέκτα από τότε που εγώ και η Αμάλ έχουμε σχέση. Και σε καμία περίπτωση δεν είναι κατά του γάμου μας! Δεν με νοιάζει αν η Daily Mail κατασκευάζει ιστορίες ότι για παράδειγμα η Αμάλ είναι έγκυος, ή ότι ο γάμος θα γίνει στο Downton Abbey, ή ένα σωρό άλλες ανόητες ιστορίες τις οποίες σκέφτονται καθισμένοι στους υπολογιστές τους. Δεν δίνω δεκάρα» είπε.

Και όπως τόνισε αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο, είναι ότι τέτοιου είδους ιστορίες και ψέματα, «περικλείουν ευρύτερα ζητήματα. Η ανευθυνότητα, στη σημερινή εποχή, με την οποία εκμεταλλεύονται ανύπαρκτες θρησκευτικές διαφορές συνιστά τουλάχιστον αμέλεια και είναι επικίνδυνη. Έχουμε συγγενείς σε όλον τον κόσμο και η ιδέα ότι κάποιος θα μπορούσε να βάλει φωτιά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μόνο και μόνο για να πουλήσει εφημερίδες είναι εγκληματική», κάνοντας ξεκάθαρα λόγο για υποκίνηση της θρησκευτικής βίας και κατέληξε: “Η Daily Mail έχει αποδείξει πολλές φορές πως στα άρθρα της δεν ενδιαφέρεται για τα πραγματικά γεγονότα. Αλλά όταν βάζουν την οικογένεια και τους φίλους μου σε κίνδυνο, τότε ξεπερνάνε τα όρια του tabloid, και μπαίνουν στην αρένα της υποκίνησης βίας. Θα πρέπει να νιώθουν πολύ περήφανοι!»