Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της για το μιούζικαλ “Μερικοί το προτιμούν καυτό”. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για την παράσταση, την απόφαση της να συμμετέχει σε αυτή, το Σταμάτη Φασουλή αλλά και για τον εαυτό της. Η Ζέτα Μακρυπούλια, επίσης, μίλησε ανοιχτά για την αποχώρησή της από την παρουσίαση του Dancing with the Stars:

“Ομολογώ πως το DWTS4 μου έλειψε την ημέρα της πρεμιέρας. Ήμουν στο θέατρο κι έκανα πρόβα και σε ένα διάλειμμα, το μεσημέρι, μου ήρθε το συναίσθημα της συνήθειας. Μετά με πήρε η πρόβα και το ξέχασα. Να σου πω όμως ότι όταν πήρα την απόφαση να μην είμαι στο σόου για μια εβδομάδα ήμουν στεναχωρημένη και το σκεφτόμουν έντονα, μετά όμως σκέφτηκα πως η ζωή συνεχίζεται. Κι όταν πάρω την απόφαση να κλείσω κάτι στα επαγγελματικά μου… το κλείνω. Σαφέστατα, λοιπόν, μου έχει λείψει το Dancing αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι τόσο μεγάλη η χαρά μου για το Sugar που δεν μπορώ να το διαπραγματευτώ.

Τέλος, η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε πως με τον μοναδικό άνθρωπο που έχει επαφή μέχρι σήμερα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, που έχει επίσης αποχωρήσει από το σόου.

 Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Δείτε επίσης όλα όσα είπαν οι συνεργάτες της στο Sugar για τη Ζέτα Μακρυπούλια