Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα μεγάλα site του εξωτερικού η Kourtney Kardashian είπε επιτέλους το μεγάλο «Ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της Scott Disick. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μάλιστα ο Scott είχε πολλές φορές στο παρελθόν προτείνει στην όμορφη Kourtney να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, με την τελευταία να αρνείται, θέλοντας να διατηρήσει την ανεξαρτησία της. Τα πράγματα φαίνεται πως τώρα άλλαξαν και ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε μία περιοχή στο Μεξικό, όπου οι δυο τους είχαν βρεθεί τον Ιανουάριο για οικογενειακές διακοπές.

mexiko

Σύμφωνα με φίλη του ζευγαριού, αυτό που έπεισε την τηλεοπτική σταρ να συμφωνήσει να παντρευτεί επιτέλους τον αγαπημένο της ήταν το γεγονός ότι ο Scott έχασε πρόσφατα και τους δύο του γονείς και θεώρησε πως όλο αυτό τον άλλαξε. Έτσι θεώρησε πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να σχεδιάσουν μαζί τον γάμο τους, ο οποίος ωστόσο δεν πρόκειται να είναι «θορυβώδης», αλλά αντιθέτως θα πραγματοποιηθεί παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

mexico