Τι και αν ο γάμος είναι το όνειρο του κάθε κοριτσιού; Οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους οι αντιλήψεις! Ο ρομαντισμός των προηγούμενων δεκαετιών έχει σχεδόν χαθεί και ο γάμος δεν φαίνεται να είναι τόσο απαραίτητος, ακόμα και στην περίπτωση που το ζευγάρι έχει αποκτήσει παιδί. Ο αρραβώνας όμως φαίνεται ότι είναι απαραίτητος, ώστε το μονόπετρο να κοσμεί το αριστερό χέρι της κυρίας… Από αυτό το σημείο και μετά τίποτα δεν είναι σίγουρο!!! Και δεν το λέμε εμείς! Το αποδεικνύει ο πλανήτης Χόλιγουντ και όχι μόνο!!!

Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλους εκείνους τους διάσημους, που φαίνεται να έχουν… αλλεργία στο γάμο!

Υπάρχει πιο τρανό παράδειγμα από την ωραία Angelina Jolie και τον υπέροχο Brad Pitt; Είναι μαζί από το 2006 και έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τρία εκ των οποίων είναι βιολογικά. Ο Brad Pitt έδωσε το όνομά του στα παιδιά που είχε υιοθετήσει η Angelina και συνέχισαν τη ζωή τους ενώ ο Τύπος βοά κάθε τρεις και λίγο ότι το διάσημο ζευγάρι παντρεύεται! Μετά από έξι χρόνια σχέσης , ο Brad Pitt σχεδίασε το μονόπετρο – κοτρώνα, το πέρασε στο λεπτό δάχτυλο της Angelina, έκαναν μαζί και μια βόλτα στο ενυδρείο της γειτονιάς τους για να το δουν οι παπαράτσι, που έχουν γίνει η σκιά τους και το θέμα σταμάτησε εκεί! Το ότι ο George Clooney θα παντρευτεί νωρίτερα από τον Brad, πραγματικά είναι… ανέκδοτο!

o

Αλλά και η πρώην σύζυγος του Brad, η Jennifer Aniston, φαίνεται ότι μετά τον Brad, έχει ένα θέμα με τον γάμο! Μετά από μερικές σχέσεις που είχαν άδοξο τέλος, βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του Justin Theroux. Ήταν το 2011. Αφού τον έσυρε σε όλα τα κόκκινα χαλιά και φωτογραφιζόταν μαζί του, δείχνοντας ευτυχισμένη, αποφάσισε ο Justin να την αρραβωνιαστεί το 2012. Οι φήμες έλεγαν ότι ήταν έτοιμοι να παντρευτούν το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά η Jennifer το ανέβαλε. Το γιατί δεν έγινε ποτέ γνωστό. Άγνωστο, επίσης, παραμένει και το που θα καταλήξει η σχέση τους!

ANISTON & THEROUX

Η Jessika Simpson βγήκε ραντεβού με τον Eric Johnson στις αρχές του 2010. Προφανώς ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, γιατί οκτώ μήνες αργότερα, εκείνος της έκανε πρόταση γάμου με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε, απέκτησαν δύο παιδιά αλλά νυφικό δεν έβαλε! Η Jessika, βέβαια, σε συνέντευξή της, δήλωσε «ο γάμος δεν γίνεται να αναβληθεί άλλο»…

SIMSPN & JOHNSON

Η Shakira βρήκε τον άντρα των ονείρων της και αυτός δεν είναι άλλος από τον Gerard Pique. Το ζευγάρι έχει όλο εκείνο το πακέτο, που πολλοί θα ζήλευαν: είναι όμορφοι, είναι νέοι, είναι επιτυχημένοι, είναι πλούσιοι, είναι ερωτευμένοι και έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο γιο! Για γάμο, όμως, ούτε λόγος! Η Shakira, στις συνεντεύξεις που κατά καιρό παραχωρεί, έχει τις επιφυλάξεις της για την μεγάλη αυή στιγμή γάμο. Πριν από λίγο καιρό δήλωσε: «Αν ποτέ παντρευτώ, αυτός είναι» εννοώντας τον διάσημο ποδοσφαιριστή!

SHAKIRA & PIQUE

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά 12 ολόκληρα χρόνια ζουν τον έρωτά τους, χωρίς ωστόσο να αποφασίσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα. Ο λόγος για τον Enrique Iglesias και την σύντροφό του Anna Kournikova. Και μάλλον είναι και πολύ χαλαροί ως προς αυτό το θέμα, αφού ο μπαμπάς Iglesias δεν έχει γνωρίσει ακόμα την σύντροφο του γιου του! Πραγματικά, αυτό είναι μια πολύ… προχωρημένη κατάσταση!

IGLESIAS & KOURNIKOVA

Η Βρετανίδα ηθοποιός Naomi Watts είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του επίσης ηθοποιού Liev Schreiber. Η σχέση τους μετρά εννέα χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η Naomi όμως φαίνεται ότι με το δαχτυλίδι θα μείνει…

WATTS & LIEV

Όλα τα ρεκόρ έσπασαν οι Goldie Hawn και  Kurt Russell που επί 30 χρόνια ζουν ευτυχισμένοι, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλοι έρωτες δεν φορούν νυφικό.

HAWN & RUSSELL

Τα χνάρια της Goldie Hawn ακολουθεί η κόρη της, Kate Hudson. Γνωρίστηκε με τον Matt Bellamy το 2010 και ένα χρόνο αργότερα αρραβωνιάστηκαν. Στη συνέχεια απέκτησαν ένα παιδί, αλλά αυτός ο γάμος μάλλον δεν θα γίνει ποτέ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι σχεδιάζει τον γάμο, στη συνέχεια χωρίζει και μετά είναι πάλι μαζί. Αλλά στον πλανήτη του Χόλιγουντ τίποτα δεν είναι απίθανο!

HUDSON & BELLAMMI

Το ίδιο, όμως, συμβαίνει και στην εγχώρια showbiz.Πόσες φορές τα δημοσιεύματα δεν αναφέρονται στη σχέση του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννη Μπόσνιακ; Που θα καταλήξει η σχέση αυτή; Μάλλον αυτή είναι η ερώτηση που δεν θέλει να ακούσει ξανά ο Αντώνης Ρέμος. Και με το δίκιο του…

ΡΕΜΟΣ ΜΠΟΣΝΙΑΚ

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το ζευγάρι Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια! Πόσες φορές να απαντήσουν στην ερώτηση αν σχεδιάζουν γάμο;

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Τελικά, ισχύει το «σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός» ή καλύτερα «σαν δεν θέλει η νύφη και ο γαμπρός»!