Ο χρόνος αντίστροφα μετρά για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της Ελένης Μενεγάκη. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Ελένη» λατρεύει τις ημέρες των εορτών και σχεδόν κάθε χρόνο στολίζει από πολύ νωρίς το σπίτι της. Έχοντας στη συντροφιά της τα τρία της παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια στόλισαν το περασμένο Σαββατοκύριακο κάθε γωνιά του σπιτιού και φυσικά όλο τον κήπο με εκατοντάδες λαμπάκια.

Μαζί τους είχαν και το νέο μέλος της οικογένειας που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους έναν ζωηρό γάτο, τον «Lucky», ο οποίος σύμφωνα με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας μοιάζει πολύ στο Ζορό. Η γλυκιά μαμά δεν έχει προγραμματίσει τι θα κάνει τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά όπως ανέφερε η ίδια θα τις περάσει μαζί με την οικογένειά της όπως κάθε χρόνο ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο ενός ολιγοήμερου ταξιδιού. Το σίγουρο είναι ότι κάποιες εορταστικές εκπομπές θα γυριστούν έτσι ώστε να ξεκλέψει και εκείνη λίγο χρόνο για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ήδη η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει τις συσκέψεις με τους συνεργάτες της εκπομπής της για το ποια πρόσωπα θα πρωταγωνιστήσουν στις μαγνητοσκοπημένες εορταστικές εκπομπές. Όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις τελειώνουν, αρχίζει ο πραγματικός χρόνος για εκείνη και την οικογένειά της. Με την Ελένη, βέβαια, να διαθέτει πάντα το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου της στα τρία της παιδιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αφιερώνει χρόνο και στον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο. Οι δυο τους έχουν βρει τρόπους για να περνάνε ώρες μαζί και να διατηρούν ζωντανό τον έρωτά τους.

Η λαμπερή παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα άρχισε να βγαίνει πιο συχνά τα βράδια, πάντα συνοδευόμενη από το σύντροφό της. Ο φωτογραφικός φακός του HELLO! συνέλαβε το ερωτευμένο ζευγάρι, την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας. Η πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου «Sorry I’m Greek» στάθηκε αφορμή για την έξοδό τους. Εξάλλου είναι γνωστή η αγάπη και η αδυναμία που τρέφει η παρουσιάστρια για τον αστείρευτο Λάκη Λαζόπουλο. Ελένη και Μάκης έφτασαν στο θέατρο «Βρετάνια» πιασμένοι χέρι – χέρι και όπως ήταν φυσικό με το που έγιναν αντιληπτοί από τους φωτογράφους, τα φλας άστραψαν. Κομψά ντυμένοι, ιδιαίτερα ευδιάθετοι, χάρισαν σε όλους το πιο λαμπερό τους χαμόγελο.

Η αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου φαίνεται πως ήταν το λιμάνι που έψαχνε η Ελένη Μενεγάκη προκειμένου να νιώσει τη γαλήνη και την ασφάλεια που επιθυμεί να έχει στη ζωή της. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλο και οι κοινές τους καθημερινές έξοδοι αποδεικνύουν ότι το ταιριαστό ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα, ο οποίος καταγράφεται πλέον και από τον φωτογραφικό φακό.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη σε χαλαρές στιγμές

[doptg id=”1071″]