Στο αεροδρόμιο συνέλαβε η κάμερα του «Πρωινό» την Ευγενία Μανωλίδου, που έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τη γέννηση του γιου της. Η μαέστρος – παρουσιάστρια ταξίδεψε στη Βουδαπέστη για να συμμετάσχει σε διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης όπερας όπου και παρέλαβε το βραβείο κοινού.

«Είναι πάρα πολύ καλόβολος, με ξυπνάει όπως με ξυπνούσαν όλα τα παιδιά μου. Προτιμώ να έχω δέκα μωρά, παρά τους δύο εφήβους, φεύγουν και μέχρι να γυρίσουν σπίτι σπάει η καρδιά μου. Τους στέλνω μηνύματα γιατί δεν σηκώνουν το τηλέφωνο από τη μαμά τους όταν είναι έξω, ντρέπονται. Τον αγαπούν όμως πολύ και τον προσέχουν και εγώ προσπαθώ να λείπω όσο το δυνατόν λιγότερο», εξομολογήθηκε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είναι ίδιος ο Άδωνις, πιο ίδιος δεν γινόταν. Θα τον βγάλουμε Αλκαίο. Ξυπνάει πάντα και είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός».

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, τα πηγαίνει καλύτερα από ποτέ. Το έργο που συνέθεσε για ένα φεστιβάλ βρίσκεται μέσα στα τρία πρώτα. «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ένα έργο που έκανα ενάμιση χρόνο να γράψω, με θέμα τον Κυπριακό Μεσαίωνα, και χωρίς να το περιμένω διακρίθηκε σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό. Πιστεύω πως το μωρό μου έφερε γούρι. Όταν μου ανακοίνωσαν πως είμαι μέσα στους τρεις φιναλίστ, ήμουν έγκυος και είπαμε όλοι πως αυτό ήταν το δώρο του μωρού».

Όσο για το αν σχεδιάζει την απόκτηση και πέμπτου παιδιού δήλωσε: «Δεν είμαι αρνητική στα παιδιά, όσα μπορούμε θα κάνουμε».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα