H Ευρυδίκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την κρίση που πέρασε η σχέση της με τον Δημήτρη Κοργιαλά και παραδέχτηκε ότι «μέχρι να καταλήξουμε στα “θέλω” μας, είχαμε και τις διαφωνίες μας».

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στο περιοδικό “ΕΓΩ Weekly” αποκάλυψε τι είναι αυτό που αγαπάει περισσότερο σε εκείνον: «Την παιδικότητα του, τον τρόπο που μου δείχνει ότι με αγαπά, το ταλέντο του στη μουσική, αλλά και στη μαγειρική» ανέφερε.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε την πιο όμορφη και την πιο δύσκολη στιγμή που έχουν βιώσει μαζί: «Όμορφες στιγμές έχουμε ζήσει πολλές, αλλά ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η μέρα του γάμου μας. Τις δυσκολίες, έχουμε βρει ένα δικό μας τρόπο να τις αντιμετωπίζουμε, ώστε όταν τα σκεφτόμαστε αργότερα, να γελάμε» είπε.

euridikikor

Όσο για το αν σκοπεύουν οι δυο τους να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί, ανέφερε: «Νομίζω ότι αυτό το κεφάλαιο έκλεισε για μένα. Έχω ένα γιο στα 17, του χρόνου με το καλό θα πάει στο πανεπιστήμιο, οπότε είμαι σε άλλο επίπεδο. Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω από την αρχή. Ούτως ή άλλως νιώθω πια μεγάλη γι΄αυτό».