Από μικρό παιδί ασχολούνταν με πολλά πράγματα και άφηνε ελάχιστο χρόνο για το παιχνίδι. Αν και είχε διοριστεί στο ΚΑΤ, αποφάσισε να παρατήσει τη δουλειά που έκανε γιατί δεν ήταν αυτή η ζωή που ονειρευόταν.

Η Ζέτα Δούκα μίλησε για το προϊόν που δεν θα διαφήμιζε ποτέ στην τηλεόραση, αν και της είχαν προτείνει ένα σημαντικό ποσό για αυτό.

«Δεν θα διαφήμιζα ποτέ προϊόντα αδυνατίσματος, χάπια αδυνατίσματος και ό,τι σε κάνει να χάνεις κιλά με έναν μη φυσιολογικό τρόπο. Μου έχει προταθεί να το κάνω με ένα αρκετά μεγάλο ποσό και το αρνήθηκα. Όλα αυτά είναι τρομερά ανθυγιεινά και επειδή είμαι υπέρ της σωστής διατροφής, δεν θα το έκανα ποτέ», αποκάλυψε στο περιοδικό YOU η ηθοποιός.

Όσο για τα πρότυπα που θέλουν τις γυναίκες υπερβολικά αδύνατες, σχολίασε: «Υπάρχει η επικρατούσα άποψη που θέλει όλο αυτό το lifestyle να οδηγεί τις νεαρές κοπέλες σε διατροφικές ακρότητες. Αυτό το μοντέλο γυναίκας που τις θέλει όλες αδύνατες είναι λάθος και έχει κάνει κακό σε πολύ κόσμο. Διαφωνώ κάθετα. Πρέπει να είσαι συμφιλιωμένος με το σώμα σου και γενικότερα με τη ζωή σου, να ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και άσκησης χωρίς εμμονές. Να αποφεύγεις το πολύ αλκοόλ, το κάπνισμα και να πίνεις πολύ νερό. Σε όλα χρειάζεται μέτρο».