Πάνω που πάει να χαμογελάσει και να ξεχαστεί, πάνω που πάει να ηρεμήσει η Ζέτα Μακρυπούλια και να ανέβει ψυχολογικά, εκεί κάτι συμβαίνει και γίνεται χάλια.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Το δεύτερο live του «Just the 2 of us» και η -σαφώς- πιο βελτιωμένη εμφάνισή της στη σκηνή του μουσικού σόου την έκαναν να αισθανθεί ακόμα καλύτερα μετά από την κρυάδα που πήρε στην πρεμιέρα τόσο για την εμφάνισή της όσο και για το τρακ που είχε…

Εκεί, λοιπόν, που η παρουσιάστρια άρχισε να θυμίζει πάλι τον παλιό… ΑΝ1νικό εαυτό της και να νιώθει κάπως ανεβασμένη… οι πεσμένες θεαματικότητες αλλά και τα προβλήματα ήχου που την έκαναν να «χάσει» για 3 ολόκληρα λεπτά τη φωνή της στον αέρα(!) την πάγωσαν!

 

Η επόμενη μέρα της δεύτερης εβδομάδας ήταν πιο απογοητευτική για τη Ζέτα που είδε το “J2US” να πέφτει 7 ολόκληρες μονάδες σε τηλεθέαση συγκριτικά με το πρώτο live και ένιωσε την εικόνα της να έχει τσαλακωθεί. “Θεώρησε ότι στην πρεμιέρα τα λάθη συγχωρούνται και δεν περίμενε τέτοια αντιμετώπιση από το κοινό”, λέει πρόσωπο του περιβάλλοντός της που είδε την παρουσιάστρια φανερά απογοητευμένη και πολύ στεναχωρημένη.

 

Ο φωτογραφικός φακός του YOU “τσάκωσε” την ξανθιά καλλονή τη μέρα του σόου σε κατάστημα ψιλικών της γειτονιάς της στη Βούλα να ψωνίζει τα απαραίτητα και να χαμογελά! Αλλά την επομένη το χαμόγελο στα χείλη της πάγωσε και εκείνη ένιωσε εκτεθειμένη.

Δείτε φωτογραφίες

zeta1

zeta2

zeta3

zeta4