Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλώντας στο «Πρωινό Mou» σήμερα το πρωί έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, μετά τα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες για εκείνην.

Σχετικά με το “Just the two of us” είπε: “Έχω λίγο τρακ γιατί είναι αλλαγή μεγάλη για εμένα, αλλά το δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι”. Όσο για το «The Voice» δήλωσε: «Δεν με απασχολεί να σου πω την αλήθεια. Θα είναι δύο καλά, δυνατά show και θα έχει ο κόσμος επιλογές».

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός απάντησε και στις φήμες που την θέλουν να αναλαμβάνει την επόμενη σεζόν το «Πρωινό Mou»: «Πέτρο μου λυπάμαι δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Οι αρμοδιότητές μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί, εγώ δουλεύω για το Just» και τότε «πετάχτηκε» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και είπε: «Τι λες βρε Ζέτα έχουμε κάνει μπάνιο» και η παρουσιάστρια απάντησε: «Εμένα περίμενες βρε για να κάνεις μπάνιο;» και ο Ουγγαρέζος συνέχισε: «Θα ταιριάζαμε… Διώξτ’ τον αυτόν (Πέτρο Κωστόπουλο)» και ο Πέτρος είπε: «Ο Ουγγαρέζος θέλει να φύγω…», ενώ ο Άρης Καβατζίκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να ξέρεις ότι εμείς δεν το κουνάμε από εδώ»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα