Είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, που θήτευσε στο πλάι ορισμένων «ιερών τεράτων» του θεάτρου. Ο Σταύρος Ζαλμάς, όμως, δεν ήταν πάντα ηθοποιός! Η επαγγελματική του ζωή άρχισε ως δημόσιος υπάλληλος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» δίνει τις λεπτομέρειες. Η αποκάλυψη έγινε, όταν ο ίδιος δήλωσε ότι του αρέσει να κάνει εκπλήξεις στον εαυτό του.

Ο Σταύρος Ζαλμάς

zalmas

«Όπως» τον ρώτησε η δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση:

«Εγκατέλειψα έπειτα από δέκα χρόνια, τη θέση υπαλλήλου στην Εθνική Τράπεζα για να γίνω ηθοποιός. Ήθελε τρέλα και κότσια. Ο φόβος μου έλεγε «που πας τώρα»;

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, αναφέρεται και σε εκείνες τις θαυμάστριες που τον έφεραν σε δύσκολη θέση.

Είχατε και τον τίτλο του ζεν πρεμιέ. Υπήρξαν θαυμάστριες που σας έφεραν σε δύσκολη θέση;

Ναι, υπήρξαν και τέτοια περιστατικά. Άνθρωποι που με έφεραν σε δύσκολη θέση στο δρόμο. Γυναίκες οι οποίες προσπάθησαν να μπουν στην προσωπική μου ζωή και στο σπίτι μου. Χτυπούσαν την πόρτα, τα κουδούνια, με περίμεναν τα ξημερώματα κάτω από το σπίτι μου. Το τηλέφωνο δεν ησύχαζε ποτέ. Όταν βγαίνεις τόσο πολύ μπροστά, είναι φυσικό να μαγνητίζεις και ανθρώπους που δεν είναι πολύ καλά ψυχικά. Γιατί σαφώς και υπάρχει πρόβλημα σε κάποιον που παρατάει όλα τα ενδιαφέροντα του και τρέχει πίσω από έναν ηθοποιό.