Σε ένα κλίμα συγκινητικού ενθουσιασμού, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου δίσκου της Ηρώς με τίτλο «Κατευθείαν Kαρδιά», σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. Σε έναν κατάμεστο Ιανό, η Ηρώ τραγούδησε live, με τέσσερις υπέροχους μουσικούς και την ίδια στο πιάνο, ολόκληρο το δίσκο καθώς και κάποια άλλα γνωστά κι αγαπημένα δικά της κομμάτια.

Τη βραδιά άνοιξαν η Κωνσταντίνα Βαρσάμη, παραγωγός του Μελωδία 99.2 και ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Musicpaper.gr, Μιχάλης Γελασάκης.

“Κατευθείαν Καρδιά” λέγεται ο δίσκος που έχουμε στα χέρια μας με συγκεκριμένο στόχο, αν και θα μπορούσε να λειτουργήσει και αντίστροφα. Να τιτλοφορείται δηλαδή “Από Καρδιάς”… Με δύο γυναίκες να συνεργάζονται για ένα ενιαίο αποτέλεσμα θα μπορούσε κάποιος να παρασυρθεί σε μια γυναίκεια συμπερασματική για τη γυναικεία έκφραση. Εδώ όμως έχουμε ένα υλικό που ναι μεν επικοινωνεί γυναικείο λόγο, αλλά δεν απευθύνεται σε ερωτευμένους, απευθύνεται σε όσους τολμούν σχέσεις, ερωτεύονται, ματαιώνονται έχουν αυτό που ονομάζουμε υπαρξιακή αγωνία και θέλουν με κάθε τρόπο να πετύχει η σχέση».  Έτσι ξεκίνησε τον πρόλογο της η Κωνσταντίνα Βαρσάμη και ακολούθησε ο Μιχάλης Γελασάκης: «Σε μία εποχή υπερκατανάλωσης και πώλησης του συναισθήματος, το να σημαδεύει κανείς “Κατευθείαν Καρδιά” είναι ένα μεγάλο στοίχημα, αλλά και ένα σαφές στίγμα. Ένα στίγμα που είναι ακόμα πιο ισχυρό όταν διακρίνεις στην εκπομπή του μία ισχυρή δόση αλήθειας. Της αλήθειας που κρύβουν μέσα τους και αποτυπώνουν η Ηρώ κι η Ελεάνα, σε αυτό το δίσκο που περιέχει 10 τραγούδια, που γράφτηκαν κατά κύριο λόγο πάνω στους στίχους. Παρόλα αυτά είναι σα να βρίσκουν οι δυο τους τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ισορροπία του λόγου και της μουσικής, με αποτέλεσμα να πιστεύεις ότι γράφτηκαν τα τραγούδια παράλληλα».

Ακολούθησε μικρή συζήτηση με την Ελεάνα Βραχάλη και την Ηρώ και αμέσως ξεκίνησε το μοναδικό live. Ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου που παρακολούθησε τη βραδιά ήταν ο Θανάσης Αλευράς, η Ελένη Γκασούκα, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιάννης Δόξας καθώς και πολλοί εκλεκτοί δημοσιογράφοι και παραγωγοί ραδιοφώνου μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Βραχνός, η Ελένη Γιαννοπούλου, η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, η Ελένη Γεωργοπούλου, ο Πέτρος Κωλέτης, καθώς και ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Μελωδία Νίκος Νικολακόπουλος. Στο τέλος της υπέροχης νύχτας, ο ενθουσιασμός του κόσμου δεν περιορίστηκε στις επευφημίες, αλλά επισφραγίστηκε από το γεγονός ότι έφευγαν αγκαλιάζοντας τη δουλειά αυτή και ήδη αγαπώντας τη. Ο στόχος επετεύχθη «Κατευθείαν Καρδιά»!

Ο δίσκος «Κατευθείαν Καρδιά» σε μουσική της Ηρώς και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και το iTunes.

Γιάννης Δόξας - Ηρώ

Ελεάνα Βραχάλη - Γιώργος Σαμπάνης

Ελεάνα Βραχάλη - Ηρώ

Ελεάνα Βραχάλη -Θανάσης Αλευράς