Για τον νέο της σύντροφο Γιώργο Λεβεντάκη μίλησε η Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή “Μελέτησε το”. Αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και πως οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια: «Είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Δεν είναι τώρα. Είναι χρόνια έτσι! Τον ξέρω 22 ολόκληρα χρόνια. Είχαμε βαφτίσει μαζί το παιδί του Νίκου Δουλάμη το γιο. Βαφτίσαμε κι άλλο ένα παιδάκι στα Φιλιατρά. Ήμουν και στο γάμο της κόρης του. Τραγούδησα εκεί. Κι έτσι ξεκίνησε!»

Μάλιστα, λέει πως «ο νέος μου σύντροφος… “τα΄χει”. Το λέει η καρδιά του. είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα. Είτε είναι επιτυχημένη είτε όχι».

Και καταλήγει, πως «Είναι ωραίο πράγμα να αγαπάς και να σε αγαπάνε. Αρκεί να είναι αληθινό! Έχω νιώσει στο παρελθόν ότι ήμουν με κάποιον που δεν με αγαπούσε, αλλά ακόμα και τα λάθη μας είναι δικές μας επιλογές».

Τέλος, σχετικά με τις πρώην σχέσεις τις που κατά καιρούς προβάλλουν τα media, σχολίασε: «Δε με ενδιαφέρει το παρελθόν καθόλου. Με ενδιαφέρει ο εαυτός μου, η δουλειά μου, η οικογένειά μου και η προσωπική μου σχέση».

Κατά τη διάρκει ατης συνέντευξής της με την Ελεονώρα Μελέτη, της έδωσαν από την παραγωγή της εκπομπής ένα μπουκέτο με μαργαρίτες και εκείνη, μαζί με την παρουσιάστρια, άρχισαν να μαδάνε τα λουλούδια για να δουν αν τις αγαούν οι σύντροφοί τους!

Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα και όλα όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου για τον σύντροφό της