Μια έκπληξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου έκανε ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το πλατό της εκπομπής «ΦΜ Live»!

Και πως θα μπορούσε να μην το κάνει αφού με τη Μαρία Μπακοδήμου δεν τον δένει απλά η συγγένεια (είναι ξαδέρφια), αλλά και μια μεγάλη ανθρώπινη  αγάπη.

Ο διάσημος Έλληνας παρουσιαστής γέλασε, έπαιξε, συμμετείχε στην εκπομπή και απάντησε σε όλα όσα τον ρώτησαν. Ο Νίκος Αλιάγας μίλησε για τον ρατσισμό που έχει αντιμετωπίσει: «Περισσότερο ρατσισμό απ’ ό,τι όταν ήρθα στην Ελλάδα και μου έλεγαν “αυτός δεν ξέρει ελληνικά” δεν έχω ζήσει. […] Κι εγώ αισθάνθηκα ένας Αλβανός ή ένας Πακιστανός στη Γαλλία και παρ’ όλα αυτά αυτή η χώρα με ενέταξε στα κοινωνικά της στρώματα λες και ήμουν παιδί της» είπε, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι ο Έλληνας είναι ρατσιστής στο DNA του. Περνάμε μια μυστήρια κρίση. Είναι θέμα παιδείας και εκπαίδευσης, να εξηγήσεις ότι η διαφορετικότητα είναι μια κοινωνία ενδιαφέρουσα».

Δείτε το πρώτο βίντεο από την εμφάνισή του Νίκου Αλιάγα…

Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην μιλήσει για τη γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του, την κόρη του Αγάθη και τις εμπειρίες που παίρνει από εκείνη: «Είχα μείνει για τρία 24ωρα μόνος με την κόρη μου. Το πρώτο σοκ είναι όταν πρέπει να κάνεις μπάνιο το μωρό και δεν ξέρεις πώς να το πιάσεις! Βλέπεις ένα θηλυκό το οποίο ουσιαστικά είναι η προέκτασή σου, το σώμα σου. Όταν τεκνοποιείς καταλαβαίνεις ότι η ουσία είναι εκεί».

Ο 44χρονος παρουσιαστής αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζεται ο γαλλικός Τύπος το ευαίσθητο θέμα της δημοσίευσης φωτογραφιών της κόρης του: «Έχουν σεβαστεί το ότι δεν πουλάμε ούτε την προσωπική μας σχέση ούτε το παιδί μας. Εμείς απλά δε θέλουμε το παιδί να το εκθέσουμε. Σεβάστηκαν όλοι ότι εμείς την μικρή δε θέλαμε να την αγγίξουμε. Ο ρόλος του γονέα είναι να το προστατεύσουμε και όχι να το βγάλουμε στην πασαρέλα».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε…

 

Η πραγματική όμως, έκπληξη της εμφάνισης του Νίκου Αλιάγα ήταν η φάρσα που συναίνεσε να γίνει στη μητέρα του, Χαρά Αλιάγα. Δείτε την…